Επανέρχεται ο Αντεφέμι

Την Παρασκευή αναμένεται να επιστρέψει στην Ξάνθη και ο τελευταίος διεθνής, Ολουμπάγιο Αντεφέμι, ενώ στη σημερινή προπόνηση ατομικό ακολούθησαν οι Πόι και Στιούαρντ.Συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της Σκόντα Ξάνθης εν όψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου, στην οποία η ομάδα ανέβασε ρυθμούς προκειμένου να αποσπάσει
το «τρίποντο» και να ολοκληρώσει με νίκες τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Έτσι, το σημερινό πρόγραμμα αφιερώθηκε κυρίως σε ασκήσεις τακτικής, ενώ ο τεχνικός της ξανθιώτικης ομάδας συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της προπόνησης.

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πόι και Στιούαρτ, ενώ ο Κατόγκο χαλάρωμα μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας. Επιπλέον, ο 26χρονος Νιγηριανός διεθνής, Αντεφέμι, θα επιστρέψει αύριο στις προπονήσεις και υπολογίζεται για το παιχνίδι στο «Πανθεσσαλικό». Τέλος, δικαίωμα συμμετοχής στην κυριακάτικη αναμέτρηση δεν έχει ο τιμωρημένος Φλίσκας, που θα εκτίσει την ποινή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα