«Άγγιξε» το μετάλλιο ο Αρζουμανίδης

Πολύ κοντά στην άνοδό του στο βάθρο των νικητών βρέθηκε ο Γιάννης Αρζουμανίδης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης που διεξάγεται στο Ντόρτμουντ, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στα 120 κιλά.Ο Έλληνας πρωταθλητής της ελευθέρας «άγγιξε» το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του, γνωρίζοντας την ήττα στο δρόμο για την τρίτη θέση από τον Αζέρο Μαγκομέντοφ. Ο Αρζουμανίδης νίκησε στον πρώτο γύρο τον Σλοβάκο Χάτναν, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Λευκορώσο Σεμάροφ, ο οποίος όμως τον «τράβηξε» στα ρεπασάζ. Στον πρώτο αγώνα ο Αρζουμανίδης νίκησε τον Λιθουανό Ασακιόβας,
αλλά στην αναμέτρηση για το χάλκινο μετάλλιο έχασε κι έτσι κατέλαβε την 5η θέση.

Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, οι αθλητές μας δεν τα κατάφεραν το ίδιο καλά. Στα 55κ. ο Γιάννης Ιβανίδης πέρασε "μπάι" στο δεύτερο γύρο, όπου έχασε από τον Ελβετό Γουίλντ, καταλαμβάνοντας την 12η θέση στην κατηγορία του, ενώ στα 66κ. ο Γιώργος Σαββουλίδης έχασε στον πρώτο γύρο από τον Ιταλό Πιέτρο και κατετάγη 15ος στην κατηγορία του.

Στα 84κ. ο Εμζάριος Μπεντινίδης νίκησε στον πρώτο γύρο τον Φιλανδό Χέινο και στον δεύτερο νίκησε τον Βέλγο Ισταπάγιεφ. Στον 3ο γύρο δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αζέρου Σαρίφοφ, με αποτέλεσμα να πάρει την 9η θέση στην κατηγορία του.
Keywords
Τυχαία Θέματα