Προβληματισμένος ο Δαμάσκος

Ανησυχητικά ήταν τα πρώτα δείγματα που έδωσε η Εθνική πόλο των εφήβων, καθώς ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Περικλής Δαμάσκος εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος με την ολοκλήρωση του πρώτου καμπ.Οι διεθνείς συγκεντρώθηκαν για μια εβδομάδα στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου, ωστόσο δεν παρουσίασαν την επιθυμητή εικόνα, γεγονός που ήταν αναμενόμενο εν μέρει, αφού το λουκέτο στα περισσότερα κολυμβητήρια έχει αφήσει πίσω κάποιους παίκτες. Ωστόσο, η ελληνική ομάδα καλείται να
«τρέξει» και να καλύψει το χαμένο έδαφος, δεδομένου ότι το Σεπτέμβρη θα πέσει στη μάχη της διάκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας, που θα λάβει χώρα στη Ριέκα της Κροατίας.

«Θέλαμε να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες και γενικότερα να τσεκάρουμε κάποια στοιχεία τους. Αυτό που διαπιστώσαμε ήταν πως τα παιδιά δεν παρουσιάστηκαν στην κατάσταση που θα επιθυμούσαμε. Αγωνιστικά ήταν πιο κάτω απ΄ ό,τι περιμέναμε», σχολίασε ο Περικλής Δαμάσκος στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Και συμπλήρωσε: «Για κάποια υπάρχουν δικαιολογίες, για άλλα όχι. Το πρόβλημα με τα κολυμβητήρια είναι εμφανές, καθώς κάποιοι παίκτες από την επαρχία έχουν χάσει πολλές προπονήσεις. Ελπίζω στην επόμενη συγκέντρωση τα πράγματα να είναι καλύτερα».

Το επόμενο ραντεβού της Εθνικής εφήβων ορίστηκε για τη Μεγάλη Εβδομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα