Ενίσχυση από Πορτογαλία

05:20 3/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προτιμά την αγορά της πατρίδας του, από την οποία έχει ήδη ξεχωρίσει τέσσερις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκτήσει ως δανεικούς. Τέσσερις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Πορτογαλία έχει ξεχωρίσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα,
που θεωρεί ότι μπορούν να τον βοηθήσουν να χτίσει έναν ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με το Goal News.
Ο λόγος για τους Βάλτερ, Αντρέ Κάστρο, Ρούι Πέδρο και Μανουέλ Πίτσι. Οι τρεις πρώτοι ανήκουν στην Πόρτο, ενώ ο τέταρτος στην Μπράγκα, ωστόσο οι περισσότεροι ήταν δανεικοί σε άλλες ομάδες φέτος και μπορούν να αποκτηθούν με τη μορφή δανεισμού και από τον Παναθηναϊκό.
Ο Βάλτερ είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός, ενώ ανήκει στην Πόρτο. Στους Δράκους ανήκουν και οι Αντρέ Κάστρο και Ρουί Πέδρο, ωστόσο αγωνίστηκαν στην Χιχόν και στην Λεϊσόες αντίστοιχα ως δανεικοί. Ο Κάστρο είναι 23 ετών και αγωνίζεται σαν κεντρικός μέσος, ενώ ο Ρουί Πέδρο είναι 22χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός.
Ο Μανουέλ Πίτσι από την άλλη ανήκει στην Μπράγκα, αλλά αγωνίστηκε δανεικός στην Πάσος Φερέιρα και αγωνίζεται σαν κεντρικός μέσος, ενώ είναι μόλις 21 ετών.
Οι τιμές αγοράς των παραπάνω παικτών είναι απαγορευτικές για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο μπορούν να αποκτηθούν με την μορφή του δανεισμού.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα