Κατσικάρης: «Η καλύτερη μου στιγμή»

02:10 3/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε για τον επικό αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπιλμπάο, ενώ τόνισε ότι με αυτή τη νίκη «έβγαλε το αγκάθι» του περυσινού αποκλεισμού στο φάιναλ φορ του Euro Cup. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής:
«Δεν έχω λόγια. Με μια μετριοπαθή αντιμετώπιση και μια απίστευτη στήριξη από τον κόσμο φτάσαμε στον τελικό. Είναι καλό για την πόλη μας, καλό για το σύλλογο αλλά και το ίδιο το ισπανικό πρωτάθλημα. Πλέον
έχουμε μπροστά μας τη σειρά του τελικού. Η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαία ομάδα, είναι το φαβορί αλλά εμείς θα παλέψουμε σκληρά και θα σταθούμε στο ύψος μας. «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και τον κόσμο. Με τέτοια συμπαράσταση δεν μπορούσαμε να χάσουμε. Μακάρι να τους αγκάλιαζα όλους έναν προς έναν και ας χρειαζόμουν τρεις μέρες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».
Για τον περυσινό αποκλεισμό στον ημιτελικό του Euro Cup από την Άλμπα:
«Έβγαλα το αγκάθι. Θυμάμαι την πίκρα του κόσμου μας πέρυσι στο φάιναλ φορ της Βιτόρια. Σήμερα βλέπω τη μεγάλη χαρά στα πρόσωπά τους. Είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου ως προπονητή».
Για το κλειδί του αποκλεισμού της Ρεάλ:
«Μπορέσαμε να κρατήσουμε τα αποδυτήρια. Οι έμπειροι παίκτες μας βοήθησαν για να μην υπάρξει μια υπέρμετρη ευφορία από τις νίκες».
Keywords
Τυχαία Θέματα