Γρονθοκόπησαν τον Μέσι!

01:11 3/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Λιονέλ Μέσι που βρίσκεται στην πατρίδα του μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Μπαρτσελόνα, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο, που σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες είναι γνωστός οπαδός της Ροζάριο. Τα οπαδικά του αισθήματα έφεραν τον Λιονέλ Μέσι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, σε ένα περιστατικό που σίγουρα εξοργίζει τον φίλαθλο κόσμο. Ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ αφού απόλαυσε ένα γεύμα με δυο φίλους του σε μπαρ του Ροζάριο και καθώς έβγαζε φωτογραφίες και υπέγραφε αυτόγραφα για τους θαυμαστές του, δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστο
άνδρα ο οποίος τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και έφυγε.
Ο Μέσι, ο οποίος δεν είχε άλλη συνοδεία εκτός από τους φίλους, τα έχασε και δεν αντέδρασε στην επίθεση που δέχθηκε, ενώ οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο μπαρ τον περιποιήθηκαν και διαπίστωσαν ότι δεν έχει σοβαρά τραύματα.
Ο Μέσι αποχώρησε από το μπαρ, αγκαλιάζοντας πρώτα κάποια παιδάκια που ήταν μπροστά στο περιστατικό και έκλαιγαν. Κάποιοι από τους μάρτυρες υποστήριξαν ότι ο άνθρωπος που επιτέθηκε στον Σούπερ Σταρ της Μπαρτσελόνα, είναι γνωστός οπαδός της Ροζάριο Σεντράλ και δεν αποκλείεται η επίθεση να έγινε γιατί ο Λέο Μέσι είναι οπαδός της Νιούελς Ολντ Μπόις.
Ο Μέσι μιλώντας στην Ole προσπάθησε να μειώσει την σημασία του περιστατικού: «Δεν αισθάνθηκα τίποτα, ούτε αντέδρασα, μετά έμαθα ότι μεγαλοποιήθηκε στα μέσα το περιστατικό. Δεν συνέβη τίποτα σπουδαίο».

 
Keywords
Τυχαία Θέματα