Δερμιτζάκης: «Το μαχαίρι στο κόκαλο»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε, μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό, ότι ήρθε η ώρα να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο και να φτιαχτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του στον πάγκο του Αστέρα.
Αναλυτικά, ο τεχνικός των Αρκάδων μίλησε στον Sentra FM 103,3:

Για τον υποβιβασμό του Αστέρα Τρίπολης: «Σίγουρα δεν είναι κάτι το ευχάριστο. Θεωρώ ότι κάναμε μια προσπάθεια, αλλά δυστυχώς δεν δικαιωθήκαμε, γιατί είχαμε κάποια προβλήματα τα οποία δεν μπορέσαμε να διορθώσουμε και να εκπληρώσουμε το στόχο
μας».

Για το πρόβλημα του Αστέρα, που του στοίχισε την παραμονή: «Σίγουρα οι τρεις ομάδες που αποχαιρέτισαν την κατηγορία ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος. Αλλά για τον Αστέρα δεν θα έλεγα ότι ήταν η ομάδα που έπρεπε να υποβιβαστεί, γιατί έχει τα φόντα και τις δυνατότητες για να μείνει στην κατηγόρια.

Είχαμε σοβαρό πρόβλημα, το οποίο η ομάδα δεν κατάφερε να λύσει ούτε το καλοκαίρι ούτε και την περίοδο του Ιανουαρίου και αυτό έχει να κάνει με την επιθετική μας λειτουργία. Ο Αστέρας στατιστικά είναι η έβδομη καλύτερη ομάδα σε τελειώματα φάσεων, είναι ένα καλό στοιχείο, αλλά δυστυχώς είχαμε τη χειρότερη επίθεση. Εν αντιθέσει με την αμυντική λειτουργία, όπου έχουμε την έκτη καλύτερη άμυνα.

Αυτό που θέλαμε ήταν να κλείσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις όσο γίνεται καλύτερα και αυτό έγινε παίζοντας πολύ καλά στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο».

Για το αν θα παραμείνει στον Αστέρα Τρίπολης και τη νέα περίοδο: «Το αν θα μείνω στην ομάδα θα το συζητήσουμε μετά το Πάσχα, για να δούμε κιόλας σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε, γιατί πολλά ακούγονται. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν συμπληρώσει το φάκελο. Εφόσον μιλάμε για το ποδόσφαιρο και είναι παγκόσμιο το γεγονός με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων, θεωρώ ότι αν εφαρμοστούν οι νόμοι, υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν συμπληρώσει τον φάκελο. Μιλάμε για έναν άνισο ανταγωνισμό, ο οποίος γινόταν σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το θέμα της παραμονής μου, δεν είναι η δική μου επιθυμία, αλλά η επιθυμία και οι στόχοι που θα έχει η ομάδα για το μέλλον. Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το σωματείο γιατί είναι μια πολύ οργανωμένη και σοβαρή ομάδα. Έχει όλες τις προϋποθέσεις, είτε είσαι προπονητής είτε ποδοσφαιριστής, να είσαι σε αυτό το κλαμπ. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο δουλειάς και οργάνωσης σε αυτή την ομάδα».

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και για τα πλέι οφ: «Ο Ολυμπιακός είναι δίκαια πρωταθλητής, καθώς διαθέτει ποιότητα και ποσότητα παικτών και φαίνεται η μεγάλη διαφορά που έχει από τις άλλες ομάδες. Σε ό,τι αφορά τις ομάδες που βρίσκονται στα πλέι οφ, δίκαια βρίσκονται εκεί. Ακόμη και ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και μάλιστα ήταν για μένα η ευχάριστη έκπληξη μαζί με την Καβάλα.

Τα πλέι οφ είναι ένα μίνι πρωτάθλημα και παίζει ρόλο ποιος θα βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση
Keywords
Τυχαία Θέματα