Πυρά κατά Μουρίνιο!

Η άμυντική τακτική του Ζοσέ Μουρίνιο στο clasico προκάλεσε την έντονη κριτική τόσο του Κρόιφ όσο και του Ντι Στέφανο! «Δεν είναι προπονητής του ποδοσφαίρου», ήταν τα λόγια του Ολλανδού για τον τεχνικό της Ρεάλ!
«Το να παίζεις με επτά αμυντικούς στην έδρα σου δείχνει ότι φοβάσαι. Μου θύμισε τον τελικό-ντροπή του Μουντιάλ, όταν ο προπονητής της Ολλανδίας προσπάθησε να καταστρέψει παρά να παίξει ποδόσφαιρο. Αμύνθηκε και άφησε κακή εικόνα για το άθλημα. Το περίεργο όμως που γίνεται είναι πως αυτοί που είχαν εξοργιστεί δίκαια με την εικόνα της Ολλανδίας τότε, είναι αυτοί που επικροτούν
τον Μουρίνιο. Αυτός είναι ένας προπονητής των τίτλων, όχι του ποδοσφαίρου. Ή αλλιώς, αν το άθλημα είναι διασκέδαση τότε αυτός δεν είναι ποδοσφαιρικός προπονητής», ήταν το σχόλιο του Κρόιφ για την προσέγγιση του Μουρίνιο στο clasico!

Ο Πορτογάλος, πάντως, δεν γλίτωσε ούτε από τα... ενδοοικογενειακά πυρά! «Ήταν σαν να έπαζε λιοντάρι εναντίον ποντικού», τόνισε ο Ντι Στέφανο, με τον επίτιμο πρόεδρο της Ρεάλ να υποκλίνεται στην Μπαρτσελόνα και τον Μέσι: «Είναι ανώτερη ομάδα. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος, το ποδόσφαιρο που παίζει είναι εντυπωσιακό και αποτελεί επίσης παράδειγμα επαγγελματισμού», κατέληξε η παλιά μεγάλη δόξα των «μερένγκες».
Keywords
Τυχαία Θέματα