Δεν χωράνε λάθη στην ΑΕΚ

Η προετοιμασία της ΑΕΚ κορυφώνεται εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με την Παρτιζάν για τα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ το Σάββατο (2/4). Πίστη για το θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση.Η αποστολή της ελληνικής ομάδας κρίνεται δύσκολη, καθότι καλείται να καλύψει τη διαφορά των έξι τερμάτων (28-22) της πρώτης αναμέτρησης στο Βελιγράδι, είναι όμως κάτι που το έχουν ξαναζήσει στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο με την Σπόρτινγκ και δεν ανησυχούν, ειδικά αν οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη πιάσουν την αναμενόμενη απόδοση.

Στο
στρατόπεδο της ΑΕΚ υπάρχει η αισιοδοξία και η πίστη για την ανατροπή, δεδομένης και της σίγουρης παρουσίας των φιλάθλων στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του διεθνούς πλέι-μέικερ, Γιώργου Βακάλη: «Σίγουρα το έργο μας είναι δύσκολο. Η Παρτιζάν δεν μας έδειξε πως μπορεί να μας απαγορεύσει να σκεφτόμαστε την πρόκριση. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε. Είναι όλα ανοιχτά», τόνισε.

Και κατέληξε: «Θα είναι άλλο ένα παιχνίδι της ΑΕΚ ιστορικής σημασίας για την ομάδα και για το ελληνικό χάντμπολ. Η προσέλευση του κόσμου αναμένεται πολύ μεγάλη, τόση που η εγκατάσταση που θα μας φιλοξενήσει δεν είναι επαρκής να καλύψει όλο αυτό τον κόσμο».
Keywords
Τυχαία Θέματα