Χόρνερ: «Ενδιαφέρον διήμερο»

20:56 8/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Κρίστιαν Χόρνερ πιστεύει ότι το ερχόμενο διήμερο θα είναι ενδιαφέρον και παραδέχτηκε πως οι McLaren είναι ανταγωνιστικές και οι Mercedes είναι σχετικά κοντά στην απόδοση της Red Bull.
Η Red Bull έδειξε και πάλι καλύτερη στις σημερινές ελεύθερες δοκιμές, όμως οι «κόκκινοι ταύροι» είδαν τη McLaren
να είναι πιο ανταγωνιστική από το Γκραν Πρι της Αυστραλίας. Αυτό παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Κρίστιαν Χόρνερ, ο οποίος έκανε λόγο για ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο.

«Ήταν μια καλή μέρα για μας. Δουλέψαμε ένα πρόγραμμα και με τους δυο πιλότους κοιτάζοντας τα μαλακά και τα σκληρά ελαστικά και κάποια άλλα κομμάτια. Είναι μια παραγωγική και καλή μέρα. Καλύψαμε πολλούς γύρους προσπαθώντας να καταλάβουμε τα χαρακτηριστικά των ελαστικών, γι’ αυτό προσθέτει μια εξτρά διάσταση φέτος με τη στρατηγική.

Θα είναι ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο. Διαφορετικοί άνθρωποι τρέχουν με διαφορετικά προγράμματα. Υπήρχε ένα περιθώριο ανάμεσα στα δυο μονοθέσιά μας. Όπως είδαμε το απόγευμα, οι McLaren δείχνουν ανταγωνιστικές και οι Mercedes δεν είναι πολύ μακριά.

Δε νομίζω ότι η Ferrari έχει δείξει πλήρως τις προθέσεις της, γι’ αυτό πολύ δύσκολα βγάζουμε συμπεράσματα, αλλά σύμφωνα με τη δική μας απόδοση ήταν μια παραγωγική Παρασκευή», ήταν τα λόγια του αφεντικού της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.
Keywords
Τυχαία Θέματα