Μπαρτζώκας: «Ήταν "άδειος" ο αντίπαλος, αλλά...»

19:24 3/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Γιώργος Μπατζώκας υπενθύμισε πως ο Παναθηναϊκός, εκτός του ότι ήταν κουρασμένος, πάντα δυσκολεύεται απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και κράτησε για τη συνέχεια την εμφάνιση των παικτών του.«Οφείλω να πω τα αυτονόητα: Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού
και σ' όποιον εργάζεται σ' αυτόν, γιατί έκανε το ελληνικό μπάσκετ περήφανο. Καλή επιτυχία στο Final Four. Εμείς γνωρίζαμε πως θα ήταν "άδειος" πνευματικά, ίσως και σωματικά, αν κι έχει τους παίκτες και την ποιότητα να αντεπεξέλθει. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με υπονομή, με διεισδύσεις ή με πάσα σε διείσδυση. Αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε σε ζώνη λόγω φάουλ. Ο Παναθηναϊκός νίκησε, αλλά ο Πανιώνιος έκανε μία καλή εμφάνιση που πρέπει να τον οδηγήσει για τη συνέχεια» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των «κυανέρυθρων», που σχετικά με το ότι ο ΕΣΑΚΕ έχει ορίσει για τις 13/4 την επόμενη αγωνιστική απάντησε: «Εμείς είμαστε πληρωμένοι. Έχουμε 14 παίκτες. Αλλά σίγουρα αντιμετωπίζουμε πρόβλημα να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις. Εμάς δε μας δημιουργεί πρόβλημα, στις άλλες ίσως».

Όσο για το αν η εικόνα που είχε για τον Παναθηναϊκό από τη σειρά με τη Μπαρτσελόνα τον βοήθησε να προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα του, είπε πως «προετοιμαστήκαμε αναλύοντας κι αναμετρήσεις από την Α1. Ήμασταν έτοιμοι. Το πιο σημαντικό είναι να πατάς στα πόδια σου και να ξέρεις με ποιον παίζεις. Υπό άλλες συνθήκες ίσως να ήταν διαφορετικά. Αν και μου έχουν πει πως σε αυτό το γήπεδο πάντα δυσκολεύεται, είτε λόγω γηπέδου είτε λόγω φανέλας».

Αθανασούλας: «Κρατάμε την εμφάνιση»

Με τη σειρά του, ο Γιάννης Αθανασούλας τόνισε πως «ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός ήρθε από μία δύσκολη σειρά. Θέλαμε να αντιπαρατάξουμε ενέργεια, δύναμη. Για τρία δεκάλεπτα αντέξαμε. Ο Παναθηναϊκός έχει βάθος. Κρατάμε την εμφάνιση για τη συνέχεια».
Keywords
Τυχαία Θέματα