Αποβλήθηκε ο νικητής της Challenge Durrrr από την Full Tilt

16:51 3/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η καμπάνια Challenge Durrrr της Full Tilt έδινε την ευκαιρία σε έναν παίχτη να παίξει με τον ίδιο τον Tom “durrrr” Dwan σε τέσσερα τραπέζια είτε No Limit Texas Hold’em είτε Pot Limit Omaha.
Νικητής της Challenge Durrrr αναδείχθηκε ο Ρώσος παίχτης με screen name “svetamillion” που θα αντιμετώπιζε
τον “durrrr” αλλά τελικά αποβλήθηκε χωρίς να δοθεί καμία εξήγηση από την Full Tilt η οποία αρκέστηκε στο να επιβεβαιώσει το γεγονός.

Για την ανάδειξη του παίχτη που θα ερχόταν αντιμέτωπος με τον Dwan οι διαδικασίες ξεκίνησαν στα τέλη Φεβρουαρίου μέσα από πόντους που κέρδιζαν οι παίχτες παίζοντας cash. Στην συνέχεια οι κορυφαίοι 750 παίχτες πήραν μέρος σε μια σειρά από freeroll τουρνουά και 9 από αυτούς έπαιξαν μεταξύ τους σε Matrix four-table Sit'N'Go προκειμένου να αναδειχθεί ο επόμενος αντίπαλος του Tom.

Για κάθε παιχνίδι που θα κέρδιζε ο challenger υπήρχαν διαφορετικά χρηματικά έπαθλα και σε περίπτωση που κατάφερνε να κερδίσει σε όλα θα έπαιρνε το χρηματικό έπαθλο των 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

H Challenge Durrrr πραγματοποιήθηκε τελικά αλλά απέναντι στον durrrr δεν βρέθηκε ο “svetamillion” αλλά ο δεύτερος φιναλίστ με screen name “inorej” χωρίς να δοθούν εξηγήσεις από το site.

Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο το θέμα συζητήθηκε στο forum TwoPlusTwo. Σε περισσότερα από 130 posts, υπήρχε η απορία καθώς και διάφορες εκδοχές για την απουσία και αντικατάσταση του “svetamillion” στα τραπέζια.

Η εκδοχή που ακούστηκε πιο πολύ ήταν μήπως ο “svetamillion” δεν τα κατάφερε μόνος του να φτάσει ως εκεί αλλά έβαζε άλλους παίχτες να κάνουν το παιχνίδι του.

Το Poker News Daily επικοινώνησε με την Full Tilt προκειμένου να εξακριβώσει γιατί αντικαταστάθηκε ο παίχτης. Σε δήλωσή του, ένας εκπρόσωπος της Full Tilt εξήγησε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο παίκτης που πήρε την πρώτη θέση ακυρώθηκε. Μπορώ επίσης να πω ότι δεν είχε καμία σχέση με το ίδιο το Matrix».

Τελικά ο “inorej” αποφάσισε να παίξει με τον Dwan σε τέσσερα τραπέζια Pot Limit Omaha. Μέσα σε 15 λεπτά ο ‘durrrr’ είχε κερδίσει τον αντίπαλό του σε δύο από τα τραπέζια και στην συνέχεια χρειάστηκε μία ώρα για να τον κερδίσει και στα άλλα δύο. Ο “inorej” κέρδισε μόλις $5.000 δολάρια για το «ταξίδι» του στα τραπέζια της Full Tilt και φυσικά το δικαίωμα να καυχιέται πως έπαιξε με τον Dwan.

Ο Dwan και η Full Tilt πρόσφεραν $40.000 ως μια προσπάθεια ανακούφισης της Ιαπωνίας από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι .

Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της ακύρωσης του παίχτη ο Dwan δήλωσε πως είναι περίεργος να μάθει τι υπάρχει πίσω από την απόφαση του αποκλεισμού και συμπλήρωσε πως πρώτη φορά το ακούει.

PokerNostra.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα