«Ας τους δείξουμε πώς... αγαπάμε»!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κάλεσε τον κόσμο αύριο στο ΟΑΚΑ να δείξει σε Μπαρτσελόνα και σε όλη την Ευρώπη πώς αγαπάνε το μπάσκετ κι ευχήθηκε νίκη ακόμη και με έναν πόντο!Η υποδοχή της περασμένης Παρασκευής δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Έτσι και με επίσημο τρόπο, μέσω της συνέντευξης τύπου, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στα Σπάτα, ενώ παράλληλα έστειλε και μήνυμα ενόψει των δύο αγώνων στο κλειστό του ΟΑΚΑ λέγοντας: «Να
βοηθήσει την ομάδα με τον σωστό τρόπο για όλους όσοι αγαπούν το μπάσκετ και να δείξουν σε όλη την Ευρώπη ότι εδώ αγαπάμε να παίζουμε μπάσκετ. Να είναι σωστή η ατμόσφαιρα ώστε να γίνονται όλα σωστά».

Ο Ζοτς επανέλαβε πως δεν πρέπει οι παίκτες του να… χαλαρώσουν επειδή παίζουν εντός έδρας, αλλά το ζητούμενο είναι καθ’ όλη την διάρκεια και των δύο αγώνων να υπάρχει η απαιτούμενη συγκέντρωση ώστε να έρθει το ζητούμενο που είναι οι δύο νίκες!
Φυσικά ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν άφησε ασχολίαστα και τα… παραμύθια του ισπανικού τύπου και των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα περί διαιτητικής εύνοιας στο δεύτερο παιχνίδι!

«Γνωρίζω ότι είπαν για τη διαιτησία μετά το δεύτερο ματς. Και μία εφημερίδα στην Ισπανία έγραψε πως το σχολίασα. Δεν είναι αλήθεια. Τώρα θα το κάνω για πρώτη φορά. Πιστεύω πως η Ευρωλίγκα είναι ένας σοβαρός οργανισμός και θα ήθελα να προσκαλέσω όλους να δουν αυτά τα δύο ματς και να δουν τι συνέβη», τόνισε ο Ομπράντοβιτς και πρόσθεσε:
«Εύχομαι οι άνθρωποι της Ευρωλίγκας να τα δουν και να καταλάβουν πραγματικά πώς ήταν η διαιτησία. Γνωρίζω πολύ καλά τι λένε, είμαι 20 χρόνια προπονητής. Αυτό είναι... προετοιμασία εδάφους για το επόμενοπαιχνίδι. Δεν ισχύει τίποτα απ' όλα όσα ειπώθηκαν. Όπως σε κάθε ματς, κάναμε ανάλυση της Μπαρτσελόνα. Όλοι όσοι θέλουν να δουν τα ματς, κατάσταση προς κατάσταση, θα καταλάβουν αμέσως πώς ήταν. Προσωπικά δε θέλω να αναλώσω την ενέργειά μου επ' αυτού. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα.

Θα πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Η εμπειρία μου λέει πως ό,τι μπορεί να είναι προς όφελος, το δοκιμάζεις. Αλλά πιστεύω αυτό που μετράει είναι να κρατήσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Η αλήθεια είναι τόσο απλή, έχω μηνύματα από τόσο κόσμο στη Βαρκελώνη και μετά το πρώτο ματς και μετά το δεύτερο μου έστειλαν συγχαρητήρια κι ότι κάναμε δύο καλά ματς. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Ξαναλέω, η Μπαρτσελόνα είναι σοβαρή ομάδα με ποιότητα, τη σεβόμαστε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε».

{coveritlive}2582697d45{/coveritlive}
Keywords
Τυχαία Θέματα