Αρνητικός ακόμα ο Πρίντεζης

22:01 8/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παρακολουθεί το σίριαλ «Πρίντεζης» με τον διεθνή φόργουορντ να μην δέχεται να λυθεί το συμβόλαιο του με τη Μάλαγα παρά την ανεβασμένη προσφορά των Ισπανών.Ο Γιώργος Πρίντεζης είχε βρεθεί το μεσημέρι της Τετάρτης με το ένα πόδι στο αεροπλάνο για Αθήνα και ως εκ τούτου στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό,
αλλά λίγο πριν κάνει το μεγάλο βήμα η Μάλαγα τον σταμάτησε.

Αντικείμενο της διαφωνίας του διεθνούς φόργουορντ με την ισπανική ομάδα δεν ήταν το τι μέλλει γενέσθαι τη φετινή σεζόν, αφού ο δανεισμός του στους «ερυθρόλευκους» με ισόποση καταβολή των δυο τελευταίων μηνών του συμβολαίου από Ολυμπιακό και Μάλαγα, ήταν δεδομένος.  Το ζήτημα κόλλησε για το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς και η διαφωνία μεταξύ Πρίντεζη και Μάλαγα δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα και έτσι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να τηρεί στάση αναμονής.

Η πλευρά του παίκτη δέχθηκε πρόταση για να σπάσει το υπάρχουν συμβόλαιο (που λήγει το καλοκαίρι του 2012) με ακόμα μεγαλύτερη αποζημίωση σε σχέση με την αρχική κρούση της Μάλαγα. Η ισπανική ομάδα θέλει να γλιτώσει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπονται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου, αλλά ο παίκτης δεν δέχεται να παραιτηθεί των χρημάτων που έχει λαμβάνειν.

Η Μάλαγα σε νέα επαφή που έκανε με τον παίκτη του πρότεινε να του καταβάλει κάτι λιγότερο από το μισό συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς, αλλά εκείνος αρνήθηκε και η υπόθεση δείχνει να οδηγείται σε τέλμα. Η διοίκηση των Ανδαλουσιάνων έχει ήδη καταβάλλει ως αποζημίωση την φετινή σεζόν 600.000 ευρώ στον Αϊτο Ρενέσες και δε θέλει να ανεβάσει κατά πολύ το μπάτζετ της για χρήματα που θα δοθούν σε αποδεσμεύσεις.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να περιμένει τις εξελίξεις έχοντας ξεκαθαρίσει ότι μπορεί να συζητήσει μόνο για την τρέχουσα χρονιά και όχι για την επόμενη. Η επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη στον Πειραιά είναι καθαρά στα χέρια τα δικά του και της Μάλαγα και οι επόμενες μέρες είναι πολύ καθοριστικές, αν και πλέον οι πιθανότητες έχουν μειωθεί αρκετά.
Keywords
Τυχαία Θέματα