Αρχίζουν οι πληρωμές

Η εκστρατεία του Ολυμπιακού που βρίσκεται αρκετές εβδομάδες σε εξέλιξη για τη σωτηρία του Ερασιτέχνη αποδίδει καρπούς. Ξεκινούν οι πληρωμές προς τους αθλητές με το 10% των οφειλομένων για αρχή.Τα πρώτα ευχάριστα νέα ήρθαν για τους αθλητές των τμημάτων των ερυθρολεύκων που παραμένουν απλήρωτοι για μήνες. Το πλάνο «Ολυμπιακός 2020» προχωράει σύμφωνα με τον προγραμματισμό και όλα δείχνουν ότι θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις. Και δεν είναι μόνο τα
sms που έχουν ξεπεράσει τις 130.000, αλλά και η σειρά των εκδηλώσεων που έχουν οριστεί για την ενίσχυση του συλλόγου, όπως ήταν πριν από λίγες ημέρες το φιλικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα.

Το Δ.Σ του Ολυμπιακού έκανε την Πέμπτη (31/3) την πρώτη εκτίμηση για την απόδοση των δράσεων του προγράμματος και, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα απολογιστικά στοιχεία, αποφασίστηκε να διατεθεί στους αθλητές των τμημάτων το 10% των εφετινών οφειλομένων σε δύο δόσεις. Η πρώτη θα δοθεί άμεσα και η δεύτερη μέχρι τις 15 Απριλίου.

Με ανακοίνωσή του το προεδρείο του συλλόγου ευχαρίστησε όλους όσοι συνέδραμαν στην επιτυχία του αγώνα Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας, για τον οποίο θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση των φιλάθλων έπειτα από την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, στην οποία θα παρουσιαστεί η πλήρης οικονομική εκκαθάριση.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό ήδη σχεδιάζουν την επόμενη εκδήλωση, τη συναυλία τον Μάιο στο ΣΕΦ. Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη βρίσκονται σε συζητήσεις με κάποια από τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να «τραβήξουν» τον κόσμο στο φαληρικό στάδιο. Η αισιοδοξία είναι διάχυτη και δεν αποκλείεται μάλιστα το γεγονός να μεταφερθεί στο Καραϊσκάκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα