Αμφίβολος για Ρεάλ ο Μπέιλ

Στον... αέρα βρίσκεται η παρουσία του Γκάρεθ Μπέιλ στον πρώτο προημιτελικό καθώς ο άσος της Τότεναμ δεν προπονήθηκε την Πέμπτη και  παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος.
«Προπονείται για την φυσική του κατάσταση αλλά πρέπει να δούμε και τις επόμενες μέρες. Είναι εξαιρετικά αμφίβολο να παίξει δύο σερί παιχνίδια», τόνισε ο Χάρι Ρέντκναπ ο οποίος πάντως δεν προβληματίζεται τόσο για τους αντικαταστάτες του Ουαλού: «Έχουμε και άλλους καλούς παίκτες. Υπάρχουν πολλοί που μπορούν να παίξουν στα αριστερά», κατέληξε ο Άγγλος προπονητής που αναφορικά με τα δύο παιχνίδια κόντρα
σε Γουίγκαν και Ρεάλ, δήλωσε: «Θέλουμε να φτάσουμε μακριά στο Champions League και έτσι ο αγώνας με την Ρεάλ είναι πολύ μεγάλο παιχνίδι. Αλλά το ίδιο ισχύει και για αυτό με την Γουίγκαν. Στόχος μας είναι να πάρουμε θέση στο Champions League και τη νέα σεζόν και για αυτό θα πρέπει να τερματίσουμε στις τέσσερις πρώτες».

Τα προβλήματα, πάντως, για την Τότεναμ δεν σταματούν στον Μπέιλ. Ο Ρέντκναπ πονοκεφαλιάζει για την άμυνα καθώς έγινε γνωστό ότι ο Κινγκ θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ οι Γκαλάς, Καμπούλ και Γουντγκέιτ είναι εξαιρετικά αμφίβολοι!
Keywords
Τυχαία Θέματα