Αρχίζει η προετοιμασία

Με τον Παναγιώτη Γκιώνη να ακολουθεί τον Καλλίνικο Κρεάνγκα στο ταξίδι για το Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η προσοχή πλέον των ανθρώπων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στρέφεται στον σχεδιασμό της ολυμπιακής προετοιμασίας. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε μέσω της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ρότερνταμ (έφτασε μέχρι τη φάση των «32») να κερδίσει μια θέση για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του 2012 στο απλό των ανδρών. Αυτό που θα προσπαθήσουν πλέον από την
ελληνική ομάδα είναι κυνηγήσουν μια τρίτη πρόκριση μέσω του προολυμπιακού τουρνουά της Ευρώπης, αλλά και την παρουσία τους στο ομαδικό.

«Ο μεγάλος στόχος, που είχαμε θέσει καιρό πριν, υλοποιήθηκε με την είσοδο του Παναγιώτη στους "32" του απλού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και τη συγκέντρωση των απαραίτητων βαθμών», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Βατσακλής.

Και συνέχισε: «Το ότι προχώρησε στον 3ο γύρο χάρη στη σπουδαία νίκη επί του θρυλικού Γιόργκεν Πέρσον, μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Άλλωστε, μιλάμε για αθλητή, που εκτός από το πλούσιο παλμαρέ του, κατέχει και θέση αρκετά ψηλότερη από του Παναγιώτη στην παγκόσμια κατάταξη».
Keywords
Τυχαία Θέματα