Στήριξη Πεπ σε Μπουσκέτς

Το μέρος του Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος αρνείται τη ρατσιστική επίθεση στον Μαρσέλο, πήρε ο Πεπ Γκουαρδιόλα. «Δεν τον αποκάλσε πίθηκο», δήλωσε ο εκπόσωπος Τύπου των Μπλαουγκράνα. Όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη (12/05) η UEFA, η Μπαρτσελόνα είχε προθεσμία μέχρι την Κυριακή (15/05) για να απολογηθεί, ενώ η απόφαση θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα (16/05). Ο Γκουαρδιόλα θέλει πολύ να τον έχει στον τελικό του Champions League
στις 28 Μαΐου κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γουέμπλεϊ», όμως ο Μπουσκέτς είναι πιθανόν να δεχθεί «καμπάνα» πέντε αγωνιστικών!

«Αυτό που θα πω είναι ότι γνωρίζω τον Σέρχιο πολύ καιρό και όταν μου λέει κάτι τον πιστεύω επειδή τον ξέρω», είπε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Μπάρτσα με τη Λα Κορούνια στο «Καμπ Νόου». «Μόνο ο Μαρσέλο και ο Μπούσι ξέρουν τι έγινε. Φυσικά και ανησυχούμε και περιμένουμε την απόφαση. Ελπίζουμε να τον έχουμε στη διάθεσή μας για τον τελικό», πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Μπλαουγκράνα, Τόνι Φρέιξα, τόνισε πως ο Μπουσκέτς αρνήθηκε ότι φώναξε τον Μαρσέλο «mono», που στα ισπανικά σημαίνει πίθηκος. Ο Φρέιξα υποστήριξε ότι τα καρέ από την τηλεόραση δείχνουν τον Μπουσκέτς να λέει στα ισπανικά «mucho morro» που σημαίνει πολλά νεύρα. «Όταν το υλικό από τον αγώνα ανέβηκε στο youtube, μιλήσαμε με τον ποδοσφαιριστή και μας είπε ότι οι κατηγορίες είναι λανθασμένες», ήταν τα λόγια του.
Keywords
Τυχαία Θέματα