«Απέδωσε στην ώρα της αλήθειας»

Ο πρώτος τελικός των αιωνίων για το πρωτάθλημα της Α1 συγκέντρωσε πάνω του τα φώτα και ξένων Μέσων που στάθηκαν στην εμφάνιση του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο σπάσιμο της έδρας του Ολυμπιακού. Η νίκη του πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού επί του κυπελλούχου Ελλάδας
Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 προσέλκυσε τα βλέμματα φιλάθλων του μπάσκετ από όλες τις μεριές της Ευρώπης.
Ειδική μνεία στο σπάσιμο της έδρας του Ολυμπιακού από τους πρωταθλητές Ευρώπης γίνεται στο επίσημο site της Ευρωλίγκας, το οποίο στέκεται στην απόδοση του MVP της Ευρωλίγκας, Δημήτρη Διαμαντίδη που με 21 πόντους και 9 ασίστ κατάφερε να «κλέψει» το πλεονέκτημα έδρας από τον Ολυμπιακό.
Στο Ισραήλ υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον για τον αγώνα, λόγω και της παρουσίας του Γιοτάμ Χαλπερίν και έτσι η ιστοσελίδα one.co.il κάλυψε ζωντανά τον αγώνα. «Απέδωσε την ώρα της αλήθειας ο Παναθηναϊκός», σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, οι οποίοι εκτός από την εμφάνιση του Δημήτρη Διαμαντίδη, στέκονται και στην παρουσία του Γιοτάμ Χαλπερίν, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει παρόλο που αγωνίστηκε.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα