«Απαιτούνται πράξεις και ιδρώτας!»

18:51 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της Λάρισας, Monsters, στην οποία αναφέρει πως απαιτούνται πράξεις και ιδρώτας για να δουν ξανά την… παλιά καλή ΑΕΛ.
Η βαθμολογική θέση της Λάρισας και το γεγονός ότι βρίσκονται με το… ενάμισι πόδι στη Football League έχει δυσαρεστήσει τους φιλάθλους της πόσο μάλλον των οργανωμένων. Γι’ αυτό οι Monsters
εξέδωσαν μια ανακοίνωση, την οποία ανάρτησαν σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Σε αυτή αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι απαιτούνται πράξεις και ιδρώτας και πως δεν αρκούν τα λόγια για να δουν ξανά στο γήπεδο την αγαπημένη τους ομάδα να είναι νικήτρια, ενώ τονίζεται πως την ερχόμενη Κυριακή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα κάνουν την καλύτερη κερκίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Monsters

Tην Κυριακή θα κάνουμε την καλύτερη κερκίδα που κάναμε ποτέ...

...για την ΑΕΛ που έχουμε δυστυχώς μόνο στο μυαλό μας ως ανάμνηση και όνειρο μαζί.

...γιατί πιστεύουμε ακόμα, πως εμείς θα ξανασπάσουμε το κατεστημένο.

...για να πέσουμε με το κεφάλι ψηλά και να δείξουμε ότι το μόνο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι το ΠΩΣ θα ξανασηκωθούμε.

...γιατί ρεαλιστές δεν θα καταντήσουμε ποτέ.
...για να θυμίσουμε στους «εχθρούς» μας πως μία κατηγορία δεν είναι αρκετή να σβήσει την φωνή μας από τα αυτιά τους. Για να τους δώσουμε υπόσχεση και απειλή ότι θα συνεχίσουμε να στοιχειώνουμε τα όνειρά τους.
...για να εξαφανίσουμε μια για πάντα από την ψυχή μας την αίσθηση αυτής της παραποιημένης ΑΕΛ.
...για αυτόν που δημιούργησε ένα «κάτι σαν ΑΕΛ», ακυβέρνητο μα ταυτόχρονα προεδροκεντρικό, ευάλωτο -αγωνιστικά και παραγοντικά- στις ορέξεις αυτών που περιμένουν και θα περιμένουν πάντα στην γωνία, μίζερο και αδύναμο να εκφράσει (...εδώ και καιρό) παρά λίγους lifestyle περαστικούς που όταν ακούνε «θεά» τους έρχεται στο μυαλό αντί για την στρογγυλή ο γραφικός τηλεκριτής, μικρομεσαίο, κούφιο, συμβιβασμένο και προσαρμοσμένο στην «ελληνική πραγματικότητα», με ταβάνι μα κυρίως τελείως αποκομμένο από τον κόσμο και την ιστορία του.
...για αυτούς που δουλειά τους είναι να παραπλανούν.
...για αυτούς που όσα χρόνια κι αν υπηρετούν το άλογο, και όσα χρόνια ακόμα και να το υπηρετήσουν, δεν θα καταλάβουν ποτέ τίποτα παρά ελάχιστα για όσα αυτό αντιπροσωπεύει.
...για να κάνουμε τα 10 μέτρα της τελικής άσπρης γραμμής, και τα 2,5 μέτρα ύψους που μας χωρίζουν από το πράσινο, να ξαναμοιάζουν αμελητέες αποστάσεις -όπως άλλωστε είναι- για τους ποδοσφαιριστές με την βυσσινί φανέλα και το άλογο στο στήθος. Για να τους ξαναδούμε να σκαρφαλώνουν για την πάρτη μας στα τσιμέντα, για να τους ξαναδούμε να αισθάνονται κάτι από αυτό που γίνεται στην κερκίδα.

...για να συμπαρασύρουμε και να δείξουμε το δρόμο σε όλα τα αδέρφια.

...για να γεφυρώσουμε κομμάτι του χάσματος που οι ίδιοι δημιουργήσαμε απέναντι στην ΑΕΛ.

Ποτέ για την πάρτη μας. Πάντα για την ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ από την Κυριακή και μετά θα περάσει σε μια «νέα εποχή», η αφετηρία της
Keywords
Τυχαία Θέματα