«Αντίπαλός μας τα προβλήματα»

Ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντί του την Οριζόντε Κατάνια στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Καπ γυναικών, με τη Σταυρούλα Αντωνάκου να δηλώνει ότι δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο, παρά μόνο τα προβλήματα.Οι ερυθρόλευκες θα αντιμετωπίσουν ένα θρύλο της γυναικείας υδατοσφαίρισης. Η ιταλική ομάδα είναι από τις «μεγάλες» δυνάμεις της γηραιάς ηπείρου και πολυνίκης του θεσμού με οκτώ τρόπαια στην κατοχή της, δεν είναι όμως το όνομα του αντιπάλου που φοβίζει τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη.

«Η πρόκριση στο φάιναλ-φορ, για
δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί σπουδαία επιτυχία για την ομάδα, ειδικά φέτος, που αντιμετωπίζουμε και όλες αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις. Η Κατάνια είναι ομάδα του δικού μας στιλ. Αν παίξουμε καλά δεν φοβόμαστε κανέναν», εξήγησε η Σταυρούλα Αντωνάκου, μια μέρα μετά την κλήρωση.

Και συμπλήρωσε με νόημα: «Το μόνο που φοβόμαστε είναι τα προβλήματά μας. Θα κάνουμε ένα μήνα υπομονή. Έχουμε καλή ομάδα και διαθέτουμε το αντίδοτο για κάθε "όπλο" της Οριζόντε. Ένα ματς είναι, θα παίξει ρόλο και η μέρα που θα βρεθεί η κάθε ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα