Έναν μήνα εκτός ο Κούκετς

Πλήγμα προέκυψε στην ομάδα του Πανιωνίου με τον Κούκετς να παθαίνει στην προπόνηση ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου, κάτι που σημαίνει πως θα είναι εκτός... μάχης για έναν μήνα.Η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κέρκυρα, συνεχίστηκε την Τετάρτη με την προπόνηση που έγινε στο Κορωπί. Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Κούκετς μετά από κόντρα με τον Σπυρόπουλο,
αναγκάστηκε να αποχωρήσει, λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Ο Κροάτης υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Πλέον θα ακολουθήσει θεραπευτικό πρόγραμμα και η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρου προσδιορίζεται σε περίπου ένα μήνα.

Όπως διαπιστώθηκε από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ο Βάτσλαβ Σβέρκος ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών και πλέον και αυτός ακολουθεί θεραπεία. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο Δημήτρης Σιόβας, δεν πήρε μέρος στην προπόνηση, αλλά συνέχισε την θεραπεία του, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο ισχίο. Θεραπεία έκανε και ο Μάρκους Γιόνσον για το πρόβλημα στο γαστροκνήμιο. Τέλος, την Παρασκευή, το φιλικό με την ομάδα Νέων θα διεξαχθεί στο Απήλιον στις 12 το μεσημέρι αντί για τις 2, όπως αρχικά είχε οριστεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα