«Το τριφύλλι στη καρδιά»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ βραβεύθηκε από το κλαμπ της Λίβερπουλ στην Αθήνα μαζί με τον Λουίς Γκαρσία και δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός και οι «κόκκινοι» θα είναι πάντα στην καρδιά του. Το Gazzetta.gr είναι εκεί!
Λίγα λεπτά μετά τις 20:00 έφτασαν στην αίθουσα ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Λουίς Γκαρσία. Ο Γάλλος σούπερ σταρ
του Παναθηναϊκού φορούσε μια γκρι φόρμα, καπέλο και τα γνωστά παπούτσια με τα... φτερά ενώ ο Γκαρσία είναι σαφώς πιο κυριλέ με πουκάμισο και γραβάτα.
Στην συνέχεια, οι δύο πρώην άσοι της Λίβερπουλ βραβεύθηκαν από τον σύνδεσμο. Πρώτος ο Ισπανός και στην συνέχεια ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος μέσα σε πολύ θερμό χειροκρότημα. Μετά ακολούθησαν ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του Τύπου σχετικά με την πορεία των δύο παικτών στους «κόκκινους».
Ο Σισέ είπε μεταξύ άλλων

:Σας εύχομαι να μπορέσετε να νιώσετε, όπως εμείς εκείνο το βράδυ. Ήταν κάτι φανταστικό. Θυμαμαι δεν μπορουσα να κοιμηθω αλλα ολα πηγαν καλα. Έχω γερή κατασκευή, έβλεπα τα άλλα παιδιά και ήθελα να γυρίσω πίσω. Ήξερα τον Ουγιέ, είχαμε πολύ καλές σχέσεις από την Γαλλία και όταν το έμαθα για το ενδιαφέρον δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Η καρδιά μου είναι για τον Παναθηναϊκό και την Λίβερπουλ.
Ο Γκαρσία τόνισε:
Σίγουρα ήταν από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου όταν γυρίσαμε από το αεροδρόμιο και είδαμε όλον αυτόν τον κόσμο να μας περιμένει.
Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ...
Keywords
Τυχαία Θέματα