Αναλαμβάνει την Σουίντον ο Ντι Κάνιο!

Ο Πάολο Ντι Κάνιο αποφάσισε να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα και επιστρέφει στην Αγγλία, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σουίντον, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην League 2! Η φημολογία των τελευταίων ημερών ήθελε τον Πάολο Ντι Κάνιο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία ομάδα στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας , κάτι που επιβεβαιώθηκε. Η διοίκηση της Σουίντον
ανακοίνωσε ότι έφτασε σε συμφωνία με τον 42χρονο παλαίμαχο επιθετικό, ο οποίος ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα.

«Η Σουίντον βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έφτασε σε συμφωνία με τον Πάολο Ντι Κάνιο, ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας. Ο Πάολο θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ιταλική τηλεόραση το προσεχές Σαββατοκύριακο (τελευταία αγωνιστική για την Σέριε Α) και την Δευτέρα (23/05) θα ταξιδέψει στην Αγγλία, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να παρουσιαστεί επίσημα. Η διοίκηση του συλλόγου είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στη League 1 το συντομότερο δυνατό και είναι πεπεισμένη ότι ο Πάολο διαθέτει το πάθος, την περηφάνια και τον επαγγελματισμό για να πετύχει αυτόν τον στόχο», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου.

Η Σουίντον έμεινε στην τελευταία θέση της League 1 φέτος και υποβιβάστηκε στη League 2, όπου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα