Με εγωισμό &κίνητρο

Ο ΠΑΟΚ γνώριζε εξαρχής πως η σειρά με τον Παναθηναϊκό (21/5, 9.15μ.μ.) είναι δύσκολη κι αυτό που θέλουν είναι να βγάλουν τον εγωισμό τους αλλά και κίνητρο τόσο για τους ίδιους όσο και για φιλάθλους τους. Η προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του δεύτερου αγώνα των ημιτελικών με τους «πράσινους» στην Πυλαία ολοκληρώθηκε με τον Σούλη Μαρκόπουλο να αναφέρει: «Είναι πολύ δύσκολη η σειρά των αγώνων με τον Παναθηναϊκό και γίνεται ακόμη πιο δύσκολη με τις απουσίες μας, αλλά και το γεγονός
ότι παίζουμε τόσο κοντά το ένα παιχνίδι με το άλλο.
Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας και για να το κάνουμε αυτό χρειάζεται να είμαστε πολύ καλύτεροι σε ορισμένους τομείς του παιχνιδιού, στους οποίους ήμασταν τελείως έξω από τις αρχές που έχουμε σαν ομάδα».

Ο Γιώργος Αποστολίδης από την πλευρά των παικτών ανέφερε πως θέλουν να βγάλουν καλύτερο πρόσωπο από αυτό στο ΟΑΚΑ: «Ξέραμε από την αρχή ότι τα παιχνίδια μας με τον Παναθηναϊκό θα ήταν πολύ δύσκολα, αλλά μας πείραξε η μεγάλη διαφορά με την οποία χάσαμε στο ΟΑΚΑ. Κάναμε πολλά λάθη, ήμασταν κακοί σε όλο το παιχνίδι, αλλά δεν είναι αυτή η πραγματική μας εικόνα. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα, μπορούμε να το κάνουμε στο παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδό μας και ελπίζω ότι θα βγάλουμε τον εγωισμό μας σε αυτό τον αγώνα. Έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε απέναντι στην ομάδα, αλλά και κίνητρο απέναντι στους εαυτούς μας και τον κόσμο».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα