Ένα εκατομμύριο για τον Μπολτ!

Ο συγκεκριμένος αριθμός δεν είναι κάποιο χρηματικό ποσό, αλλά το μέγεθος των αιτήσεων που δέχθηκαν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου για να παρακολουθήσουν τον τελικό των 100μ. Τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση στην Οργανωτική Επιτροπή «Λονδίνο 2012», αφού, ένα χρόνο πριν από το μεγάλο αθλητικό γεγονός στη βρετανική πρωτεύουσα, επικρατεί… πανζουρλισμός για ένα εισιτήριο, κυρίως για τα αγωνίσματα του στίβου και την «κούρσα της μιας ανάσας». Και μόνο η παρουσία
του υπερπρωταθλητή Γιουσέιν Μπολτ στον συγκεκριμένο τελικό, καλώς εχόντων των πραγμάτων, είναι αρκετή για να προκαλέσει αναστάτωση.

Ένα εκατομμύριο έγγραφες αιτήσεις -25 φορές πάνω από τη χωρητικότητα του Ολυμπιακού Σταδίου- δέχθηκαν οι διοργανωτές από ανθρώπους που θέλουν να βρεθούν στην κερκίδα στον τελικό των 100μ, όμως οι τυχεροί που θα δουν από κοντά τον νεαρό Τζαμαϊκανό να διεκδικεί ένα ακόμη μετάλλιο, θα είναι μόνο 40.000, αφού θα πρέπει να εξυπηρετηθούν παράλληλα οι VIP’S, οι χορηγοί αλλά και ο Τύπος. Αυτοί που θα είναι μέσα στο στάδιο εκείνη την ημέρα θα το μάθουν μέχρι τις 24 Ιουνίου.

Αρκετοί είναι επίσης αυτοί που θέλουν να παρακολουθήσουν και την τελετή έναρξης κάτι που σημαίνει ότι και σε αυτή την περίπτωση κάποιοι θα μείνουν παραπονεμένοι. Σχεδόν το 50% των εισιτηρίων έχουν διατεθεί σε όλα τα αθλήματα, με τον στίβο, την ποδηλασία, τη γυμναστική, το τένις και την κολύμβηση να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Για τα 100μ οι τιμές κυμαίνονται από 20 μέχρι 725 λίρες, ενώ το εισιτήριο για την τελετή έναρξης φτάνει μέχρι και τις 2.012 λίρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα