Ακόμη καλύτερος ο Θορπ

Στη Σιγκαπούρη, στο μίτινγκ κολύμβησης που θα διεξαχθεί το διήμερο 4-5 Νοεμβρίου θα κάνει την επανεμφάνισή του ο Ίαν Θορπ, ο οποίος έδωσε την υπόσχεση ότι θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος.Καθώς ο Αυστραλός κολυμβητής δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μέχρι και τις 2 Νοεμβρίου, λόγω του κανονισμού που υπάρχει, αφού θα πρέπει πρώτα να υποβληθεί στον απαραίτητο έλεγχο για απαγορευμένες ουσίες, ο ίδιος συνεχίζει τις προπονήσεις του στην Ελβετία, υπό τις οδηγίες του Γκενάντι Τουρέτσκι.

Σε ένα γρήγορο ταξίδι του στη Γερμανία, ο Θορπ κοινοποίησε
τα σχέδιά του, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αν και θα πρέπει να πέσει αμέσως στα βαθιά, έχοντας μόλις 4 μήνες προετοιμασίες πριν τα ολυμπιακά τράιαλς στην Αυστραλία τον Μάρτιο του 2012.

«Στόχος μου είναι να γίνω ακόμη καλύτερος από ότι ήμουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κάτοχος πέντε χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων και συμπλήρωσε: «Έχουν περάσει κάποιοι μήνες και τώρα μπορώ να είμαι αισιόδοξος ότι μπορώ θα γίνω ακόμη πιο γρήγορος. Διαφορετικά δεν θα μπορούσα να σηκωθώ νωρίς το πρωί και να κάνω προπόνηση. Αυτός είναι και ο κανόνας που μου δίνει το κίνητρο για να συνεχίσω».

Μετά τη Σιγκαπούρη ο Θορπ θα ταξιδέψει στο Πεκίνο για αγώνες στις 8 και 9 Νοεμβρίου και από εκεί θα βρεθεί στο Τόκιο για το μίτινγκ που έχει προγραμματιστεί στις 12 και 13 του ίδιου μήνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα