«O νόμος της ζούγκλας»

14:58 2/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Για νόμους της ζούγκλας στην Ελλάδα έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, στο περιθώριο εκδήλωσης χορηγού εταιρίας της Εθνικής ομάδας, τονίζοντας ότι οι απειλές τον θορύβησαν. «Έπειτα από τα επίμονα τηλεφωνήματα συναδέλφων σας θα σας μιλήσω. Επιτελούμε ένα έργο και προσπαθούμε να το φέρουμε εις πέρας. Ξέρουμε ότι υπάρχουν τριγμοί. Σε ευνομούμενο κράτος δεν μπορεί να επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας αλλά ο κανονικός», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Για τις απειλές ανέφερε: «Δεν ξέρω γιατί ο καθένας θέλει να εκτοξεύει απειλές. Πιστεύω όμως στο κράτος και σε μια ευνομούμενη πολιτεία», ενώ κληθείς να απαντήσει αν φοβήθηκε είπε: «Την αντιστρέφω την ερώτηση. Αν σας τα έλεγαν εσάς τι θα σκεφτόσασταν και τι θα κάνατε;»

Όσο για το αν θα συνεχίσει στον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας, πρόσθεσε: «Έχουμε ένα έργο να πράξουμε ως τότε… Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε όσους δεν πήραν άδεια. Από ένα πλάγιο άουτ μέχρι τις αδειοδοτήσεις φταίει η ομοσπονδία. Το κατάλαβα μετά από καιρό…»

Για το αν η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης τόνισε: «Η εισαγγελία έχει αναλάβει το ρόλο της. Πρέπει να σταματήσουμε το θέμα και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Δεν κάνει καλό σε κανέναν μας και στο ποδόσφαιρο».

Για τους διεθνείς και τους νέους κανονισμούς που πρόκειται να περάσει η ομοσπονδία ανέφερε: «Έγινε πολύ κακό για το τίποτα, δεν θα αποφασίσουμε τίποτα στη Γ.Σ. αύριο, όπως μεταφέρθηκε λανθασμένα. Θα έχω συνάντηση μαζί τους το απόγευμα».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας ομοσπονδίας και ανέφερε πως θα έχει νέες συναντήσεις: « Χθες μίλησα με τον Τέο φαν Σάλεγκεν, πρόεδρο της FIFPro, και είπαμε να κανονίσουμε συνάντηση τον Ιούνιο Αμστερνταμ ή Αθήνα. Ακολουθήθηκαν οι επιταγές της FIFA... Δεν κάνουμε τίποτα παραπάνω».

Τέλος, για το θέμα του Ζήση Βρύζα που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ βρίσκεται με το... ενάμισι πόδι στην Παιανία απέφυγε να απαντήσει: «Δεν έχω πληροφόρηση για τον Βρύζα. Το μόνο που με νοιάζει είναι να νικήσουμε το Σάββατο. Από Δευτέρα τα βλέπουμε όλα να κερδίσουμε το Σάββατο και βλέπουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα