Ρόμενταλ: «Εδώ θα μείνω!»

14:02 2/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Με νύχια και με... δόντια είναι διατεθειμένος να παλέψει ο Ντένις Ρόμενταλ, ώστε να κερδίσει θέση βασικού στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν σύμφωνα με όσα υποστήριξε σε δανέζικο ΜΜΕ. Τι κι αν τα σενάρια των τελευταίων... μηνών τον θέλουν στην πόρτα της εξόδου του Ολυμπιακού; Ο Ντένις Ρόμενταλ με νέες του δηλώσεις στο «nordjyske.dk» ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες και φάνηκε αποφασισμένος να παλέψει για μια θέση στην βασική
ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων»:

«Πρέπει να πάρω τα θετικά, αν και υπάρχουν κάποιοι που το σκέφτονται αρνητικά, το γεγονός ότι δεν έχω παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Αλλά θεωρώ ότι στο τέλος αυτό με κράτησε περισσότερο σε φόρμα», τόνισε αρχικά ο Δανός μεσοεπιθετικός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν του με τη φανέλα του Ολυμπιακού:

«Πως γίνεται να το δω διαφορετικά, από την στιγμή που υπάρχει διάθεση και η κατάστασή μου είναι σε πολύ καλό επίπεδο; Στόχος μου είναι να παίζω και να κερδίσω και πάλι το πρωτάθλημα. Θα παλέψω για αυτό, όπως έκανα και τη φετινή σεζόν. Όμως, δεν είναι δική μου δουλειά ποιος θα παίζει».

Τέλος, ο Δανός άσος δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν φεύγει από το Λιμάνι, λέγοντας: «Δεν πρόκειται να πάω πουθενά. Νιώθω πολύ καλά στην Ελλάδα και θα αποδείξω ότι είμαι αρκετά καλός για να παίζω».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα