Killer και… τιμωροί! (video)

Ομάδα – μοντέλο από τη μια και ενθουσιασμός από την άλλη! Πόρτο και Μπράγκα διαθέτουν παίκτες ικανούς να εκθέσουν ανεπανόρθωτα την αντίπαλη άμυνα και το gazzetta.gr τους βάζει στο… μικροσκόπιο! Η χρονιά των «Δράκων» είναι το 2011, η Πόρτο πάει για τρεμπλ, με τον Βίλας Μπόας να στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στις ορέξεις των Φαλκάο, Χουλκ. Ο Κολομβιανός και ο Βραζιλιάνος έχουν μετατρέψει το Europa League
σε προσωπική υπόθεση σκορπίζοντας τον πανικό στα αντίπαλα δίχτυα. Ο Φαλκάο είναι στην κορυφή της επίθεσης και έχει προλάβει ήδη να σπάσει το ρεκόρ στο UEFA, αφού με 16 τέρματα (έχει πετύχει ακόμα ένα γκολ και στα πλέι οφ για το Europa League) οδηγεί εκ τους ασφαλούς την ομάδα του στην πηγή! Εκρηκτικός, με «δολοφονικό» ένστικτο και μέσα σε όλες τις φάσεις. Ο Κολομβιανός διεθνής (28 φορές διεθνής με 7 τέρματα) σκοράρει με όλους τους τρόπους, κεφάλι, καυτό σουτ και είναι παίκτης περιοχής. Με μια λέξη… Killer!  

Από κοντά και ο Χουλκ, που εκτός από γκολ (έχει πετύχει τέσσερα στους ομίλους και τρία στα πλέι οφ), έχει και το ρόλο του «σερβιτόρου», όπου βρίσκεται στην 3η θέση της σχετικής λίστας στο Europa League! Το «κτήνος» παίζει στο δεξί άκρο, βασικός και αναντικατάστατος για τον Βίλας Μπόας είναι ο φόβος και ο τρόμος των αντίπαλων αμυντικών. Γρήγορος, δυνατός και ντρίμπλα που σε… στέλνει, όταν παίρνει τη μπάλα δύσκολα θα… πέσει στο έδαφος, είτε θα σκοράρει είτε θα πασάρει και θα δώσει έτοιμο γκολ. Αλλάζει συχνά πλευρές, παίζει με ευκολία και από τα αριστερά και είναι εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός.

Όνομα        Συμμ. Γκολ                   Κίτρινες    Κόκκινες Ασίστ    
Φαλκάο    13              16(+1 πλέι οφ)        1                    -                       2
Χουλκ        14             4(+3 πλέι οφ)        1                      -                        4


Η έκπληξη της Μπράγκα! Άμυνα από γρανίτη η Μπράγκα, σκληροτράχηλη με ενθουσιασμό, αλλά και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά από το πουθενά… Ο Λίμα ξεκινά στην κορυφή της επίθεσης και είναι πραγματικός κίνδυνος για τους Οταμέντι, Ρολάντο. Γρήγορος, μαχητικός, χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια, ενώ είναι εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός.  Με πέντε γκολ σε 14 συμμετοχές στο Europa League ο Λίμα είναι ο πρώτος σκόρερ της Μπράγκα στη διοργάνωση, ενώ έχει σκοράρει ακόμα έξι στο πρωτάθλημα.
Πηγή κινδύνου για τον Περέιρα και το αριστερό άκρο της Πόρτο είναι ο Άλαν, ο οποίος αλλάζει διαρκώς πλευρές, είναι ταχύτατος και εξαιρετικός στις διεισδύσεις. Αναντικατάστατος, με καλή τεχνική κατάρτιση και βοηθά αρκετά στο σκοράρισμα της ομάδας.

Όνομα        Συμμ.     Γκολ                Κίτρινες    Κόκκινες Ασίστ    
Λίμα                 18             2(+3 πλέι οφ)        -                         -                       -
Άλαν                 18           2(+1 πλέι οφ)        -                        -                        -
 
Keywords
Τυχαία Θέματα