Το folding phone της Xiaomi θα κοστίζει τα μισά από το Samsung Galaxy Fold

Techblog.gr

Βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο παρουσιάζει τον CEO της Xiaomi να κρατάει στα χέρια του ένα πρωτότυπο folding phone. Σύμφωνα με πηγή το κόστος του folding phone της Xiaomi θα είναι το μισό σε σχέση με το Galaxy Fold.

Samsung και Huawei έχουν ήδη παρουσιάσει

τα δικά τους (Samsung Galaxy Fold και Mate X) smartphone στην κατηγορία folding phone. Και τα δύο smartphone έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα. Υψηλό κόστος. Συγκεκριμένα το Galaxy Fold θα κοστίζει 1.980 δολάρια Αμερικής ενώ το Mate X θα αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 2.600 δολαρίων Αμερικής.

Σύμφωνα με το Antutu, η Xiaomi θα φέρει το Mi Fold ή Mi Flex στην τιμή των 999 ευρώ στην Ευρώπη. Το smartphone αναμένεται να κυκλοφορήσει ανάμεσα στον Απρίλιο με Ιούνιο του 2019, αρχικά στην Κίνα ενώ για την παγκόσμια αγορά θα υπάρξουν άλλες εκδόσεις του τηλεφώνου – λογικά με διαφορές στην RAM και στον αποθηκευτικό χώρο.

Το Mi Fold/ Flex αναμένεται να χρησιμοποιεί OLED display της Visionox Technology και να διπλώνει και από τις δύο μεριές του τηλεφώνου προς τα πίσω. Snapdragon 855 SoC με 10GB μνήμης RAM αναμένεται να ενσωματωθούν στο smartphone όπως και στα Galaxy Fold και Mate X.

Εσάς ποιο από τα τρία folding phones σας αρέσει περισσότερο; Θα κάνει την διαφορά το αναδιπλούμενο smartphone της Xiaomi λόγω της τιμής του;

Keywords
Τυχαία Θέματα