Google Pixel 4 XL: Διέρρευσε σχέδιο και render που αποκαλύπτει το design

Techblog.gr

Η Google στο κοντινό μέλλον θα κυκλοφορήσει την midrange σειρά των Pixel 3. Ωστόσο, τα βλέμματα των περισσότερων είναι στραμμένα στον πιθανό διάδοχο του Google Pixel 3 XL. Σήμερα, χάρη στην ιστοσελίδα SlashLeaks διέρρευσαν δισδιάστατα σχέδια από το πώς μπορεί να είναι το Google Pixel 4 XL.

Αν και είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε αν πρόκειται για αυθεντικά σχέδια, ή δημιούργημα κάποιου οπαδού των συσκευών της Google,

οι συντάκτες του PhoneArena έφτιαξαν ήδη ένα mockup render βασισμένο στο σχέδιο που έγινε leak.

Το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου μοιάζει αρκετά με το Samsung Galaxy S10+. Στην οθόνη θα βρούμε δύο selfie κάμερες τοποθετημένες σε ένα display cutout, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αντίστοιχες με αυτές του Google Pixel 3 XL. Η συσκευή θα έχει ελάχιστα bezels, και δύο σχισμές για τα ηχεία, η μία στο πάνω μέρος και η άλλη κάτω μέρος της οθόνης.

Όλες οι συσκευές που κυκλοφορήσαν τον τελευταίο χρόνο έχουν είτε notch, είτε chin. Ωστόσο, σύμφωνα με το σχέδιο του SlashLeak, το Google Pixel 4 XL θα έχει ομοιόμορφο bezel σε όλη την περίμετρο της οθόνης, χωρίς καθόλου chin, όπως έχουν και τα iPhone XS.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο στο σχέδιο, ο δημιουργός του render υποθέτει ότι η συσκευή θα έχει in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Παρ΄όλα αυτά, η Google μπορεί να προτιμήσει να βάλει τον αισθητήρα των δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι της συσκευής, και όχι κάτω από την οθόνη.

Επιπλέον, οι διπλές πίσω κάμερες έχουν γίνει στάνταρ στην βιομηχανία των smartphones, και πλέον οι περισσότεροι κατασκευαστές προτιμάν τις τρεις πίσω κάμερες. Από την άλλη, η Google συνέχισε την παράδοση της μονής πίσω κάμερας, και στα Pixel 3 και 3 XL. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν η εταιρεία θα προσθέσει τελικά δεύτερη πίσω κάμερα, και αν αυτή θα είναι η κλασσική ευρυγώνια που έχουν όλες οι συσκευές.

Το Google Pixel 4 XL αναμένεται να ανακοινωθεί σε κάποια μελλοντική Made By Google εκδήλωση, η οποία συνήθως πραγματοποιείται περίπου τον Οκτώβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα