Το επόμενο iPad θα έχει Touch ID και headphone jack;

Techblog.gr

Εισαγωγείς από την Ασία, ισχυρίζονται πως το επόμενο iPad της Apple, θα είναι πιο οικονομικό και δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Οι φήμες έρχονται να προστεθούν σε αυτές που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, σχετικά με την επόμενη κίνηση της Apple, η οποία είναι η κυκλοφορία νέων iPad. Τις τελευταίες ημέρες, πάνω από δέκα

εισαγωγείς, ισχυρίζονται πως η Apple, ετοιμάζει να κυκλοφορήσει στην αγορά, ένα νέο iPad το οποίο θα είναι πιο οικονομικό σε σχέση με τα παλαιότερα μοντέλα. Επίσης πιστεύουν πως ίσως δεν μείνει στις 10 ίντσες.

Προκειμένου να μειωθεί το κόστος του νέου iPad, η Apple ίσως χρησιμοποιήσει παλαιότερες τεχνολογίες και κρατήσει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα το Touch ID.

Το νέας γενιάς iPad, αναμένεται να έχει 3.5 mm jack ακουστικών. Όπως ίσως θυμάστε η Apple, αφαίρεσε το 2016, αυτή την δυνατότητα, με τα iPhone 7, iPhone 7 plus και iPad Pro, να κυκλοφορούν χωρίς jack.

Οι φήμες θέλουν, μαζί με το iPad 7ης γενιάς να κυκλοφορεί κι ένα iPad mini 5 τα οποία θα έχουν ταχύτερους επεξεργαστές. Ωστόσο επίσημες πληροφορίες και ημερομηνία κυκλοφορίας, δεν έχουν ανακοινωθεί, θα πρέπει να περιμένουμε επίσημη δήλωση από την Apple.

Keywords
Τυχαία Θέματα