Τι γίνεται με τα Galaxy S10 στην Ελλάδα;

18:50 9/3/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Τα νέα Samsung Galaxy S10 κυκλοφορούν από εχθές επίσημα και στην Ελλάδα. Οι προπαραγγελίες είχαν ξεκινήσει από τις 21 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 7 Μαρτίου. Όσοι είχαν παραγγείλει μέχρι και την Πέμπτη το Galaxy S10 ή το Galaxy S10+ θα

λάβουν κάποια στιγμή δώρο τα ασύρματα ακουστικά Gear Buds.

Το θέμα είναι, ακόμα και αν κάποιος είχε προπαραγγείλει τις προηγούμενες ημέρες ένα από τα νέα Galaxy S10, Galaxy S10+ ή Galaxy S10e το πήρε στα χέρια του εχθές; Η απάντηση δεν πρέπει να είναι η ίδια για όλους.

Χωρίς να έχει γίνει τεχνητά όπως έχει ακουστεί ότι γίνεται άλλες χρονιές τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας των νέων iPhone, φέτος δεν υπάρχει αρκετό απόθεμα σε Galaxy S10 τουλάχιστον στην Ελλάδα. Αυτό είναι γεγονός.

Σίγουρα κάποιοι το έχουν στα χέρια τους από εχθές και θα θέλαμε με το σχόλιό σας να μάθουμε πόσοι είστε εσείς και την διαδικασία που ακολουθήσατε, δηλαδή πότε το παραγγείλατε, ποιο μοντέλο συγκεκριμένα, σε ποιο χρώμα και ποια έκδοση αλλά και από ποιο κατάστημα-αλυσίδα ηλεκτρονικών.

Αρκετοί όμως ακόμα δεν έχουν παραλάβει και αναφέρομαι σε όσους το είχαν προπαραγγείλει. Φυσικά δεν υπάρχει ούτε δείγμα για όσους αποφάσισαν εχθές ή σήμερα να περάσουν από ένα κατάστημα για να το αγοράσουν επι τόπου.

Εγώ συγκεκριμένα πήγα εχθές το πρωί στα MediaMarkt της Λ. Συγγρού και δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο το S10+ 128GB. Εκείνη την ώρα άκουσα έναν άλλο πωλητή να εξυπηρετεί πελάτη από το τηλέφωνο και να του λέει ότι έχει ένα ceramic white S10+ 512GB. Πάντως 128GB S10+ δεν είχε.

Σήμερα το πρωί σταμάτησα σε ένα κατάστημα Vodafone στα Νότια Προάστια και η ευγενική υπάλληλος με ρώτησε αν ήμουν εγώ που πήρα εθχές τηλέφωνο, την απάντηστα πως όχι και με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχουν τεμάχια ετοιμοπαράδοτα μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Να σας πως και το τελευταίο και πιο αστείο της υπόθεσης. Η Samsung Electronics Ελλάς δεν μας έχει δώσει ακόμα δείγμα για δοκιμή! Ναι, καλά διαβάσατε, αποφάσισαν τα 5-10 τεμάχια που ήταν προγραμματισμένο να τα διαθέσουν στους Έλληνες δημοσιογράφους τεχνολογίας, να τα στείλουν και αυτά στους συνεργάτες τους για πώληση!

Για να ανακεφαλαιώσουμε, τα νέα Samsung Galaxy S10 η μόνη φορά που τα έχω δει είναι στις 20 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο όταν ολοκληρώθηκε το Galaxy Unpacked και προχθές Πέμπτη στο βραδινό event που διοργάνωσε η Samsung στην Αθήνα για να γιορτάσει την έλευσή τους στην ελληνική αγορά.

Στο Techblog έχουμε λάβει κάποια email και inbox από φίλους το site που μας δείχνουν σε φωτογραφίες το νέο τους απόκτημα και θα θέλαμε με ένα σχόλιό σας να μας ενημερώσετε για την δική σας ιστορία με τα νέα Galaxy S10. Το αποκτήσατε; Το έχετε στα χέρια σας ή το περιμένετε;

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα