Το Xiaomi BlackShark 2 παρουσιάζεται επίσημα στις 23 Οκτωβρίου;

Techblog.gr

Η Xiaomi δεν αποκλείεται να παρουσιάσει το επόμενο gaming smartphone, το BlackShark 2, νωρίτερα από όσο θα περίμεναν πολλοί, μιας και εμφανίστηκε poster το οποίο δείχνει την αποκάλυψη της συσκευής να είναι προγραμματισμένη για τις 23 Οκτωβρίου.

Το συγκεκριμένο poster έρχεται λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη video που δείχνει το BlackShark 2 με φωτιζόμενο logo,

κάτι που δείχνει πως η συσκευή ενδεχομένως να βρίσκεται στα τελευταία στάδια ανάπτυξής της. Επιπλέον, θα πρέπει να αναφέρουμε πως η συσκευή είχε εμφανιστεί και στην Κινεζική αρχή πιστοποίησης TENAA, με τα χαρακτηριστικά να δείχνουν πως έχουμε μια συσκευή με οθόνη στις 5.99 ίντσες με ανάλυση Full HD+ 1080×2160 pixel και αναλογία οθόνης 18:9, ενώ θα υποστηρίζει το πρότυπο DCI-P3 για καλύτερη απεικόνιση των video games στην οθόνη.

Επίσης, το BlackShark 2 αναμένεται να διαθέτει τον επεξεργαστή Snapdragon 845 και την Adreno 630 για τον τομέα των γραφικών, ενώ το σύστημα ψύξης της θα είναι παρόμοιο με αυτό του gaming smartphone Asus ROG. Η μνήμη RAM αναμένεται να βρίσκεται στα 8GB, η μπαταρία στα 4000mAh και θα υποστηρίζεται η γρήγορη φόρτιση.

Τέλος, στον τομέα των καμερών, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη, με τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται τοποθετημένος κάτω από αυτήν, για έυκολη πρόσβαση από τους χρήστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα