Το Samsung Galaxy Note 10 θα έχει οθόνη 6.66 ιντσών;

Techblog.gr

Οι πληροφορίες που έρχονται για το Galaxy Note 10 αναφέρουν πως η Samsung έχει δώσει τα χαρακτηριστικά για την κατασκευή της οθόνης στις 6.66 ίντσες, τη μεγαλύτερη Super AMOLED που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε galaxy smartphone.

Αυτή τη φορά φαίνεται πως η Samsung

έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την ανάπτυξη του Galaxy Note 10 πολύ νωρίτερα σε σχέση με ό,τι έκανε στο παρελθόν, δείχνοντας την πρόθεσή της για την κατασκευή ενός πολύ καλύτερου smartphone σε σύγκριση με τα ήδη κορυφαία που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής.

Το Galaxy Note 9 διαθέτει οθόνη στις 6.4 ίντσες, με την οθόνη του επόμενου μοντέλου να διαθέτει 8% περισσότερη επιφάνεια τη στιγμή που η οθόνη του iPhone Xs Max έχει οθόνη 6.5 ιντσών και λόγω του notch αλλά και της αναλογίας οθόνης, να μένει λιγότερος ελεύθερος χώρος σε σύγκριση με αυτόν του Note 9, με τη Samsung να ετοιμάζεται για μια συσκευή με οθόνη μεγαλύτερη από το μεγαλύτερο iPhone που κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή.

Όσον αφορά τα επερχόμενα Galaxy S10, η έκδοση S10+ φημολογείται πως θα έχει οθόνη στις 6.44 ίντσες, τη στιγμή που το S9+ διαθέτει οθόνη στις 6.2 ίντσες, ενώ τα άλλα δύο μέλη της σειράς S10 πιθανόν να έχουν οθόνη στις 5.8 ίντσες, όση είναι δηλαδή η οθόνη του Galaxy S9.

Τέλος, έχει αναπτυχθεί η φημολογία πως η Samsung έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του Note 10 και του έχει δοθεί η κωδική ονομασία “Da Vinci”, κάτι που ενδεχομένως να παραπέμπει στην ακόμα πιο βελτιωμένη έκδοση του S Pen, εμπλουτίζοντάς το με ακόμα περισσότερες λειτουργίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα