Το Samsung One UI με Android Pie έρχεται στα Galaxy S8, S8+ και Note 8;

Techblog.gr

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε το Samsung One UI με Android Pie για τα S9, S9+ και Note 9 χωρίς να γίνει αναφορά σε άλλες συσκευές που θα το λάβουν, αλλά νέες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ετοιμάζεται και για τα Galaxy S8, S8+ και Note 8, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αναφορά για ημερομηνία διάθεσής του.

Πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν η Samsung

δεν αναφέρθηκε καθόλου στις ναυαρχίδες του 2017 όταν έγιναν γνωστές οι συσκευές που θα λάβουν την αναβάθμιση με το One UI τον Ιανουάριο. Η λογική λέει πως τα Galaxy S8, S8+ και Note 8 θα αναβαθμιστούν αλλά μέχρι να έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη Samsung θα πρέπει απλά να περιμένουμε.

Οι πληροφορίες που προέρχονται από ομάδα developers της Samsung στην Κορέα, αναφέρουν πως εργάζονται πάνω στην έκδοση firmware με κωδικό N950FXXU5DRK4, με τα τελευταία τέσσερα γράμματα να αφορούν την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android. Η τωρινή έκδοση firmware του Note 8 τελειώνει σε CRxx, με το γράμμα “C” να υποδηλώνει το Android Oreo, και απο τη στιγμή που το firmware που διέρρευσε ξεκινάει από το γράμμα “D”, ίσως να δείχνει πως η έκδοση αυτή είναι η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση σε Android Pie.

Η αποκάλυψη σχετικά με αυτό το θέμα έγινε από το χρήστη Ice Universe στο twitter, ο οποίος συνήθως είναι έγκυρος αναφορικά με όσα δημοσιεύει, οπότε υπάρχει η πιθανότητα η Samsung να ετοιμάζει την αναβάθμιση για τα S8, S8+ και Note 8. Bέβαια δε θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να έχουμε απλά μια αναβάθμιση στο Android Oreo με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, αλλά μιας και το Note 8 έχει συμπληρώσει ήδη ένα χρόνο ζωής στην αγορά, θα ήταν πιο λογικό να έχουμε την ανάπτυξη του firmware βασισμένο στο Android Pie.

The message is accurate, from a senior Samsung official

Ice universe (@UniverseIce) November 9, 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα