Δωρεάν επισκευή σε πρόβλημα που εντοπίστηκε στα iPhone X και MacBook Pro από την Apple

Techblog.gr

Σύμφωνα με το Reuters, η Apple εντόπισε πρόβλημα σε iPhone X και MacBook Pro σχετικά με την οθόνη και τον SSD δίσκο αντίστοιχα, καλώντας όσους αντιμετωπίζουν τα συγκεκριμένα προβλήματα να τα πάνε για επισκευή η οποία θα είναι δωρεάν.

Πιο συγκεκριμένα, το iPhone

X αντιμετωπίζει πρόβλημα με ένα εξάρτημα προσκολλημένο στην οθόνη όπου ορισμένες οθόνες των iPhone x μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην αφή εξ αιτίας αυτού του εξαρτήματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις η οθόνη μπορεί να αντιδρά και να λειτουργεί μόνη της χωρίς ο χρήστης να την ακουμπήσει. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως η Apple δήλωσε πως θα επιδιορθώσει τη βλάβη χωρίς χρέωση, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι ένα πρόβλημα το οποίο εμφανίζεται μόνο στα iPhone X και όχι στα iPhone Xs, Xs Max και XR.

Όσον αφορά το MacBook Pro των 13 ιντσών, η Apple δήλωσε πως τα προβλήματα εντοπίζονται στους SSD δίσκους και μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια δεδομένων. Τα Macbook Pro που παρουσιάζουν αυτά τα προβλήματα είναι περιορισμένα σε αριθμό και αφορούν τις εκδόσεις με τους SSD δίσκους των 128GB και 256GB που πωλήθηκαν μεταξύ Ιουνίου 2017 και Ιουνίου 2018, με την Apple να δηλώνει πως θα τα επισκευάσει δωρεάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα