Το Samsung Galaxy S10+ θα ενσωματώνει οθόνη με διαγώνιο 6,44 ιντσών;

Techblog.gr

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχουν διαρρεύσει αρκετές φήμες για τη νέα σειρά Galaxy S της κορεάτικης εταιρείας. Η τελευταία διαρροή έκανε λόγο για τρία διαφορετικά μοντέλα Galaxy S10, εκ των οποίων ένα με τριπλή κάμερα, ενώ σύμφωνα με νέα φήμη η Samsung

θα παρουσιάσει το ένα μοντέλο με 6.44 ιντσών Infinity Display.

Μάλιστα, η αναφορά από τη Νότια Κορέα λέει ότι η μεγαλύτερη οθόνη προορίζεται για το Galaxy S10+. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με προηγούμενη διαρροή η εταιρεία θα χρησιμοποιούσε δύο μεγέθη αναφορικά με τις οθόνες, στις 5,8 και στις 6,2 ίντσες αλλά φαίνεται πώς τα δεδομένα άλλαξαν και πάλι.

Η αλήθεια είναι πώς δε γνωρίζουμε πώς ακριβώς θα συνδυάσει η εταιρεία αριθμό καμερών και οθόνες στα μοντέλα της σειράς Galaxy S10 αλλά είναι πολύ πιθανό η έκδοση με τη μεγαλύτερη οθόνη στις 6,44 ίντσες, δηλαδή το Samsung Galaxy S10+ να φέρει και το σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος.

Εάν όντως ο αντικαταστάτης του Galaxy S9+ κυκλοφορήσει με 6,44 ίντσες θα είναι και η μεγαλύτερη οθόνη της σειράς από πλευράς Samsung. Οι φυσικές διαστάσεις της συσκευής ωστόσο αναμένουμε να διατηρηθούν σε λογικά πλαίσια εφόσον η εταιρεία σκοπεύει να αυξήσει αντίστοιχα και το ποσοστό αναλογίας οθόνης-σώματος προσφέροντας ένα full-screen flagship smartphone.

Κανένα από τα παραπάνω στοιχεία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι για την ώρα…

Keywords
Τυχαία Θέματα