Atom: Αυτό είναι το μικρότερο rugged smartphone στον κόσμο [crash test video]

Techblog.gr

To Atom είναι το μικρότερο rugged smartphone στον κόσμο με οθόνη 2,45 ιντσών που υπεβλήθη σε test αντοχής από το συνήθη ύποπτο Jery Ring Everything και αποτελεί μέρος μίας καμπάνιας που «τρέχει» αυτή στη στιγμή στο Kickstarter με στόχο να βγει σε μαζική παραγωγή μέχρι τον Οκτώβρη.

Το rugged smartphone είναι τόσο μικρό που χωράει άνετα μέσα στην παλάμη του ενός χεριού, έχει πιστοποίηση IP68

και είναι ανθεκτικό στη σκόνη, στους κραδασμούς και στο νερό, κατάλληλο ακόμη και για υποβρύχιες λήψεις. Γενικά, το Atom είναι σχεδιασμένο να συντροφεύει το χρήστη του σε οποιαδήποτε εξωτερική δραστηριότητα διευκολύνοντας με τη rugged περιβολή και τον πολύ μικρό του όγκο που δεν ξεπερνά σε διαστάσεις τα 96x45x18 mm.

Όσον αφορά στις τεχνικές του προδιαγραφές το 4G smartphone ενσωματώνει οθόνη αφής 2,45’’ με ανάλυση 240×432 pixels και Gorilla Glass, οκταπύρηνο SoC χρονισμένο στα 2GHz σε συνδυασμό με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Παρά τις compact διαστάσεις του δεν του λείπει η dual SIM υποδοχή, ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2000mAh. Για λήψη φωτογραφιών ενσωματώνει κύρια κάμερα 16 MP στο πίσω μέρος και 8 MP κάμερα μπροστά.

To Atom είναι εξοπλισμένο επίσης με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο κάτω μέρος της οθόνης, ραδιόφωνο, τεχνολογία NFC και USB Type C, ενώ βασίζεται στο λειτουργικό Android 8.1 Oreo.

Το πόσο ανθεκτικό smartphone είναι τελικά θα μας το πει ο Jery Ring Everything στο video που
ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα