Το Galaxy A6s κατασκευάζεται από την ίδια εταιρεία που έχει την παραγωγή των Xiaomi;

Techblog.gr

Οι πρώτες φωτογραφίες από το Galaxy A6s έκαναν την εμφάνισή τους στο Weibo, με τη νέα mid-range συσκευή της Samsung να φαίνεται να είναι η πρώτη που κατασκευάζεται από άλλη εταιρεία, και πιο συγκεκριμένα από αυτήν που έχει αναλάβει την παραγωγή των Xiaomi.

Η Samsung προσπαθεί

να γίνει πιο ανταγωνιστική στην Κίνα, όπου ο ανταγωνισμός στα mid-range smartphone είναι μεγάλος και την εταιρεία να έχει χαμηλές πωλήσεις. Επιπλέον, προσπαθεί την ίδια στιγμή να μειώσει το κόστος παραγωγής έτσι ώστε να γίνει ανταγωνιστική στις τιμές που πωλούνται τα mid-range άλλων εταιρειών όπου η Xiaomi κυριαρχεί.

Για αυτούς τους λόγους, η Samsung έχει δώσει την παραγωγή του Galaxy A6s στην εταιρεία Wintech, η οποία είναι αυτή που έχει αναλάβει την παραγωγή των Xiaomi, με την Κορεατική εταιρεία να εφαρμόζει για πρώτη φορά το outsourcing για την κατασκευή ενός smartphone. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να μειώσει το κόστος παραγωγής ενώ ταυτόχρονα θα κρατήσει την τιμή της συσκευής σε χαμηλά επίπεδα και να γίνει πιο ανταγωνιστική στην αγορά της Κίνας.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Weibo, το Galaxy A6s έχει την κωδική ονομασία “Phoenix” και εμφανισιακά βρίσκεται κοντά τόσο στο Galaxy A7 (2018) όσο και στο Galaxy A9, το πρώτο smartphone παγκοσμίως που έχει τέσσερις κάμερες στην πλάτη. Επιπλέον, το πίσω μέρος της συσκευής δείχνει διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη, πλάτη η οποία δείχνει ότι είναι κατασκευασμένη από γυαλί και ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων με πιο στρογγυλεμενη μορφή σε σύγκριση με τα όσα μας έχει συνηθίσει η Samsung μέχρι σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα