Το Pornhub παρέχει δωρέαν στους Ιταλούς την premium συνδρομή λόγω κορονοϊού…

Techblog.gr

Η Ιταλία είναι μία από τις χώρες η οποία έχει “χτυπηθεί” με μεγάλη μανία από τον κορωναϊο με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να ανακοινώσει εθνική καραντίνα. Το Pornhub για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του κορωναϊού θα δώσει εντελώς δωρεάν premium συνδρομές στους Ιταλούς χρήστες καθ’ όλη την διάρκεια του Μαρτίου. Επιπλέον, ένα ποσοστό των συνολικών εσόδων της θυγατρικής Modelhub θα παρέχεται στα τοπικά νοσοκομεία.

Το Pornhub αποφάσισε να δωρίσει τα έσοδα της Modelhub για να βοηθήσει την Ιταλία να ξεπεράσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Για να σας κρατήσουμε παρέα κατά την διάρκεια αυτών των εβδομάδων, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Pornhub Premium δωρεάν για έναν ολόκληρο μήνα, χωρίς να χρειάζεστε πιστωτική κάρτα.

Διαβάστε επίσης: Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή σας για την καταπολέμηση του κορονοϊού

Στην Ιταλία, αυτήν την στιγμή όλα τα καταστήματα εκτός από καταστήματα τροφίμων και φαρμακεία παραμένουν κλειστά, ενώ οι πολίτες που δεν τηρούν τους κανόνες αντιμετωπίζουν κυρώσεις. Πιο συγκεκριμένα, όσοι αποφεύγουν την απομόνωση χωρίς κάποιον σοβαρό λόγο αντιμετωπίζουν ποινή κράτησης έως και τρεις μήνες ενώ η χρηματική ποινή ανέρχεται στα 2.500 ευρώ.

Οι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί και εν γνώσει τους σπάνε την καραντίνα μπορούν να κατηγορηθούν για δολοφονία αν κάποιος τρίτος άνθρωπος που ήρθε σε επαφή πεθάνει από τον κορωναϊό.

Keywords
Τυχαία Θέματα