Xiaomi Mi 8 και Mi MIX 2: Αναβαθμίζονται σε MIUI 11 stable εκδόσεις

Techblog.gr

Η Xiaomi έχει ξεκινήσει να προωθεί στα smartphone της το MIUI 11 και σύμφωνα με χρήστες το Mi 8 καθώς και το Mi MIX 2 έχουν ξεκινήσει να λαμβάνουν την stable έκδοση του λειτουργικού.

Xiaomi Mi 8

Το update αυτό θα φέρει την τελευταία έκδοση του Android στο Mi 8, ωστόσο ορισμένες third-party εφαρμογές δεν λειτουργούν σωστά με το Android

10 και ίσως ορισμένες συναντήσουν προβλήματα συμβατότητας. Επιπλέον, κάθε χρήστης θα πρέπει να κάνει ένα back up όλα τα προσωπικά δεδομένα πριν από την αναβάθμιση η οποία θα φέρει και το security patch του Ιανουαρίου. Σε αυτό το σημείο, να αναφέρουμε ότι το update έχει μέγεθος 2.1GB!

Xiaomi Mi MIX 2

Στην περίπτωση του Mi MIX 2 το update δεν φαίνεται να φέρνει το Android 10 στα smartphone και έχει μέγεθος μόλις 490MB. Αυτή η αναβάθμιση θα φέρει βελτιώσεις στο status bar, notification bar, network assistant, security center, την cloud υπηρεσία της Xiaomi καθώς και πολλά άλλα.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες εντοπίστηκαν αρκετά προβλήματα στο MIUI 11 τα οποία συνάντησαν χρήστες μετά την μετάβαση τους στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού που παρέχει η Xiaomi.

Keywords
Τυχαία Θέματα