Το OnePlus 6T βγάζει πιο ποιοτικές φωτογραφίες από το OnePlus 6 σύμφωνα με το DxOMark

Techblog.gr

Το OnePlus 6T πέρασε από το DxOMark για να δοκιμάσει τις φωτογραφικές του δυνατότητες, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως ειναι καλύτερο από το OnePlus 6 και ισοδύναμο με το Google Pixel 2.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών του DxOMark αναφορικά με τις φωτογραφικές ικανότητες του OnePlus 6T, τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά τόσο στις φωτογραφίες όσο και στην καταγραφή video. Στη συνολική βαθμολογία, το

OnePlus 6T έφτασε τους 98 βαθμούς φέρνοντάς το στη δέκατη θέση, ισοβαθμώντας με το Google Pixel 2 ενώ ταυτόχρονα ξεπέρασε το OnePlus 6 το οποίο έχει πετύχει 96 βαθμούς.

Όσον αφορά τις επιμέρους βαθμολογίες, το OnePlus 6T πέτυχε 101 βαθμούς στη λήψη φωτογραφιών, λόγω του πολύ καλού autofocus, του πολύ καλού δυναμικού εύρους, των καλών λεπτομερειών και της καλής ποιότητας bokeh στις portrait φωτογραφήσεις. Επιπλέον, το DxOMark τονίζει πως ειδικά στον τομέα του δυναμικού εύρους (dynamic range) και των πιο λεπτομερών φωτογραφιών, παρουσιάζεται βελτίωση σε σύγκριση με το OnePlus 6.

Τα σημεία στα οποία το OnePlus 6T δεν ικανοποιεί είναι το υψηλό επίπεδο θορύβου και halo λόγω του HDR εφέ, ενώ η δεύτερη zoom κάμερα δεν είναι στα επίπεδα άλλων συσκευών που έχουν και αυτά δεύτερη κάμερα, η οποία στο OnePlus 6T δεν έχει 2x οπτικό zoom. Στον τομέα των video οι εντυπώσεις είναι καλές μιας και η κάμερα έχει πολύ αξιόπιστο και γρήγορο autofocus, πολύ καλό dynamic range και χρώματα, με τη σταθεροποίηση της εικόνας να είναι και αυτή αποτελεσματική.

Keywords
Τυχαία Θέματα