Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Nokia 8 σε Android 9.0 Pie

Techblog.gr

Τα νέα είναι ευχάριστα για τους κατόχους του Nokia 8 μιας και μέσω του Juho Sarvikas, Chief Product Officer της εταιρείας, ανακοινώθηκε πως ξεκινά η αναβάθμιση της συσκευής σε Android 9.0 Pie, φέρνοντας τα νέα χαρακτηριστικά της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της Google.

Μετά

από την κυκλοφορία του Android 9.0 Pie beta πριν από μερικές ημέρες για το Nokia 8, η HMD Global ξεκίνησε τη διάθεση της επίσημης αναβάθμισης της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της Google, κάτι το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει μέσα στο Νοέμβριο αλλά πήρε παράταση και έτσι πλέον η αναβάθμιση φτάνει και επίσημα στα Nokia 8.

Το Android Pie φέρνει το νέο σύστημα περιήγησης που βασίζεται σε gestures, το Adaptive Battery που “καταλαβαίνει”, μέσω Machine Learning, ποιές εφαρμογές χρησιμοποιούμε περισσότερο έτσι ώστε να εξοικονομεί ενέργεια για να τη διοχετεύει στις εφαρμογές που ο χρήστης χρησιμοποιεί πιο συχνά. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμο και το “Adaptive Brightness” το οποίο προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης μέσα από το πως ο χρήστης τη χειρίζεται αλλά και ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχει ορίσει ο ίδιος.

Η πολυπόθητη αναβάθμιση δεν περιλαμβάνει μόνο το Android Pie αλλά και το νέο μενού ρυθμίσεων, νέες ειδοποιήσεις καθώς και την αναβάθμιση ασφαλείας του Δεκεμβρίου από τη Google.

Enjoy the festivities with another fresh piece of

Keywords
Τυχαία Θέματα