Το OnePlus 6T McLaren Edition θα κυκλοφορήσει με 10GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο;

Techblog.gr

Στις 11 Δεκεμβρίου η OnePlus θα ανακοινώσει τη συνεργασία της με τη McLaren, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα παρουσιαστεί μια ειδική έκδοση του OnePlus 6T με ακόμα περισσότερη μνήμη RAM.

Ο συνδυασμός κινητού με τη McLaren μας φέρνει στο μυαλό μνήμες από τη συνεργασία της Sharp

με τη McLaren-Mercedes το 2006 με τα GX29 και 770SH που είχαν κυκλοφορήσει στα χρώματα της τότε ομάδας στη F1, με τη McLaren να πορεύεται στο χώρο της Formula 1, εδώ και χρόνια, χωριστά από τη Mercedes. Έτσι φτάσαμε στο 2018 και την OnePlus να θέλει να τονίσει ακόμα περισσότερο το προφίλ της ταχύτητας στα smartphone της και σκοπεύει να το κάνει με τη συνεργασία της με τη McLaren, παρουσιάζοντας το OnePlus 6T με βελτιωμένα χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, το OnePlus 6T McLaren Edition θα είναι το πρώτο smartphone της OnePlus που θα έχει 10GB RAM, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να είναι στα 256GB, κάνοντάς το αυτόματα την πιο high-end συσκευή που θα διαθέτει η εταιρεία, τη στιγμή που εταιρείες όπως η Nubia, OPPO και Xiaomi, ετοιμάζουν ή έχουν παρουσιάσει smartphones με μνήμη RAM που θυμίζει περισσότερο ηλεκτρονικό υπολογιστή παρά smartphone.

Μένει να δούμε το πότε θα γίνει διαθέσιμο το συγκεκριμένο smartphone καθώς και την τιμή πώλησής του, τη στιγμή που η τωρινή κορυφαία έκδοση του OnePlus 6T με 8GB/256GB κοστίζει 629 ευρώ στο ηλεκτρονικό κατάστημα για την Ελλάδα.

OnePlus and @McLarenF1. Forever in pursuit of speed. Experience the #SalutetoSpeed on December 11. https://t.co/inqbUCRYcK pic.twitter.com/Q7HGBqmZtw

— OnePlus (@oneplus) November 27, 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα