Το EA Play έρχεται δωρεάν στο Xbox Game Pass Ultimate στις 10 Νοεμβρίου

Αν και έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό πως η υπηρεσία EA Play θα γίνει μέρος του Xbox Game Pass, δε γνωρίζαμε ακριβώς πότε θα γίνει διαθέσιμη στους χρήστες. Μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Microsoft ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη δωρεάν στους συνδρομητές Xbox Game Pass Ultimate στις 10 Νοεμβρίου.

Η παραπάνω

ημερομηνία αφορά μόνο τους συνδρομητές σε Xbox Series X και Xbox Series S. Το EA Play θα συμπεριληφθεί και στους συνδρομητές στο PC το Δεκέμβριο. H Microsoft ήδη έχει ανακοινώσει πως ήδη έχει πάνω από 15 εκατομμύρια συνδρομητές στην υπηρεσία Xbox Game Pass. Επιπλέον, σε όσες χώρες είναι διαθέσιμο το xCloud, οι συνδρομητές θα μπορέσουν να παίζουν τα παιχνίδια του EA Play και στο Android smartphone ή tablet τους.

Στο ίδιο δελτίο τύπου η Microsoft ανακοίνωσε πως οι ιστορικές σειρές της Bethesda θα μπουν στο Xbox Game Pass. Η αρχή θα γίνει με το Doom Eternal να έρχεται στο Game Pass 1 Οκτωβρίου, ενώ περιμένουμε και το επερχόμενο παιχνίδι του studio, Starfield, όταν κυκλοφορήσει. Να υπενθυμίσουμε ότι η υπηρεσία Xbox Game Pass Ultimate κοστίζει 12,99 ευρώ ανά μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα