iPhone 12 Pro: Άκρως συλλεκτική Apple 1 έκδοση από την Caviar

Η σειρά iPhone 12 αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η γνωστή εταιρεία πολυτελών ειδών Caviar φαίνεται πως ήδη έχει ετοιμάσει ειδικές εκδόσεις για το iPhone 12 Pro Max, οι οποίες έρχονται για να τιμήσουν τον πρώτο υπολογιστή της Apple,

Apple 1, ο οποίος δημιουργήθηκε από τους Steve Jobs και Steve Wozniak το 1976.

Το iPhone 12 Pro Apple 1 Edition θα έρθει με πλάτη κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο, όπως το frame του Apple 1, οθόνη που μιμείται τις εντολές “Hello World” κατασκευασμένη από τιτάνιο, πληκτρολόγιο στο στυλ του Apple 1 και ένα κομμάτι από την αυθεντική μητρική του Apple 1. Αυτό που κάνει άκρως συλλεκτική την έκδοση είναι ότι θα παραχθούν μόλις 9 τεμάχια, με την έκδοση iPhone 12 Pro να κοστίζει 9.990 δολάρια για τα 128GB, ενώ η Pro Max έκδοση θα ξεκινάει από 10.460 δολάρια, ανάλογα την χωρητικότητα.

Μαζί θα κυκλοφορήσει και η έκδοση Apple 1 Lite, η οποία είναι κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο, έχει το πρώτο λογότυπο της Apple και ένα μικρό κομμάτι από την αυθεντική μητρική του Apple 1. Για αυτή την έκδοση, η τιμή ξεκινάει από τα 4.990 δολάρια για το iPhone 12 Pro με 128GB, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαλέξουν μεταξύ iPhone 12 Pro και Pro Max σε όποια χωρητικότητα επιθυμούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα