Surface Laptop Go: Η οικονομική πρόταση κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με αναφορές

Στις αρχές του μήνα υπήρξαν οι πρώτες αναφορές για ένα οικονομικότερο Surface Laptop των 12,5 ιντσών με την κωδική ονομασία Sparti. Αυτές οι αναφορές επιβεβαιώνονται και από την έμπιστη πηγή WinFuture, η οποία μάλιστα μας δίνει ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη, οικονομική πρόταση της Microsoft.

Σύμφωνα με την πηγή, η νέα πρόταση θα ονομάζεται Surface Laptop

Go, με όλα τα μοντέλα της σειράς να ενσωματώνουν τον επεξεργαστή Intel Core i5-1035G1 με base clock of 1.2GHz και μέγιστο χρονισμό 3.6GHz. Επίσης, όλα τα μοντέλα θα έχουν οθόνη 12,45 ιντσών με αναλογία απεικόνισης 4:3, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0 και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο power button.

Οι διαφορές των μοντέλων θα είναι στη RAM και τον αποθηκευτικό χώρο. Θα υπάρχουν δύο επιλογές για RAM, 4GB και 8GB, με τρεις επιλογές αποθηκευτικού χώρου, 64GB, 128GB και 256GB. Η οικονομικότερη πρόταση με 4GB και 64GB θα κοστίζει κάτω από 600 ευρώ, ενώ τα 8GB και 64GB χώρου θα φτάνουν τα 649 ευρώ. Σύμφωνα με την πηγή, οι νέες προτάσεις θα κυκλοφορήσουν αυτή την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα