Τα smartphone της HTC που αναβαθμίζονται σε Android 9.0 Pie

Techblog.gr

Το Android 9.0 Pie είναι επίσημα διαθέσιμο από τη Google και η HTC ανακοίνωσε τις συσκευές που θα λάβουν τη νέα αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος, δείχνοντας πως είναι κοντά σε όσους εμπιστεύονται τις συσκευές της παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σαν εταιρεία.

Η

HTC ανακοίνωσε μέσω Twitter τα πλάνα της για την αναβάθμιση στο νέο Android 9.0 Pie μιας και ανακοίνωσε τις συσκευές που θα λάβουν την πολυπόθητη αναβάθμιση, χωρίς όμως να δώσει έναν χρονικό ορίζοντα μέσα στον οποίο θα αναβαθμιστούν τα smartphone αυτά.

Οι συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android 9.0 Pie είναι οι U12+, U11+, U11 kai U11 Life το οποίο είναι μέρος του προγράμματος Android One. Εντύπωση προκαλεί η απουσία των HTC U Ultra και U Play από τη λίστα των αναβαθμίσεων μιας και και κυκλοφόρησαν μέσα στο 2017 όπως τα U11 smartphone. Το μόνο που μένει είναι να δούμε μήπως ανανεωθεί η λίστα με τις αναβαθμίσεις της HTC και συμπεριλάβει όχι μόνο αυτές τις συσκευές αλλά ακόμα περισσότερες, δίνοντας λίγη παραπάνω χαρά σε όσους εμπιστεύονται τα smartphone της εταιρείας.

We're pleased as pie to confirm updates to Android Pie for the HTC U12+, U11+, U11, and U11 life (Android One). Timeframes for roll-out will be announced in due course.

We can't wait to know what you think of Google's freshest slice of Android! pic.twitter.com/mPJePFegne

HTC (@htc) 10 Αυγούστου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα